Annonce
Navne

Nye forskningsledere og docenter på VIA

Johanne Grøndahl Glavind, forskningsleder, VIA University College. Pressebillede
Annonce

Randers: VIA University College, der udbyder uddannelser i Aarhus, Randers, Grenaa, Horsens, Silkeborg, Ikast, Herning, Holstebro, Viborg, Skive og Nørre Nissum, etablerede 1. januar 2019 et nyt forskningscenter med titlen Forskningscenter for uddannelseskvalitet, professionspolicy og praksis. Det skete som led i en større omorganisering af VIAs forskning og uddannelser.

Forskningscentret har nu udvidet medarbejderskaren med tre nye forskningsledere og to docenter. De er alle tiltrådt 1. december, og to af forskerne er rekrutteret eksternt.

- De fem forskere, vi har ansat, skal være med til at belyse og kvalificere professionshøjskolernes opgaver og aktiviteter. Det er vigtigt for at udvikle os som sektor, siger Sanne Haase, der er forskningschef i VIAs Forskningscenter for uddannelseskvalitet, professionspolicy og praksis.

Anders Buch er ansat som forskningsleder MSO i forskningscentrets Program for Professionspolicy. Han er 57 år, filosof, ph.d. og kommer fra en stilling som professor MSO på Aalborg Universitet.

Forskningscenter for uddannelseskvalitet, professionspolicy og praksis har ansat Johanne Grøndahl Glavind som forskningsleder i Program for uddannelseskvalitet. Hun er 38 år, cand.scient.pol., ph.d. og kommer fra en stilling som leder af Epinions afdeling for uddannelse og forskning.

De tre internt rekrutterede forskere er Vibeke Røn Noer, Thomas Iskov og Brian Benjamin Hansen.

Vibeke Røn Noer er tiltrådt som forskningsleder af Program for praksisstudier. Hun er sygeplejerske, cand.cur., ph.d. og kommer fra VIAs sygeplejeuddannelse, hvor hun har forsket i professionsfaglig identitet samt i overgangen fra studieliv til arbejdsliv.

Thomas Iskov er ansat som docent i Program for uddannelseskvalitet. Han er uddannet lærer, har en ph.d. fra Aarhus Universitet og kommer fra VIAs læreruddannelse, hvor han blandt andet har forsket i professionsdidaktik og uddannelsespolicy.

Den tredje internt rekrutterede forsker er Brian Benjamin Hansen, der er ansat som docent i Program for praksisstudier. Han er 39 år, filosof, ph.d. og kommer fra VIAs efter- og videreuddannelser.

Thomas Iskov, docent, VIA University College. Pressebillede
Brian Benjamin Hansen, docent, VIA University College. Pressebillede
Vibeke Røn Noer, forskningsleder, VIA University College. Pressebillede
Anders Buch, forskningsleder, VIA University College. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Annonce