Annonce
Hvide Sande

Nye ferieboliger er på vej i Søndervig

De kommende ferielejligheder i Søndervig får adresse på Badevej 19, hvor projektet også omfatter en butik til udlejning. Illustration: Arkitektfirmaet C. Bødtker
Det koster knap 2,6 millioner kroner at få ejerskab over en af de seks nye ferielejligheder, der er klar til at blive bygget i hjertet af Søndervig. Fra beliggenheden på Badevej er der blot et par hundrede meter ned til stranden.
Annonce

Søndervig: En iskiosk lige i nabolaget, højt til himlen og blot et par hundrede meter ned til stranden.

Det er noget af det, der følger med i prisen, hvis man investerer knap 2,6 millioner kroner i en af de nye ferielejligheder, som inden længe ventes at skyde op på adressen Badevej 19 i Søndervig.

Her er der netop præsenteret et nyt projekt, der omfatter seks boliger og en butik tegnet af arkitektfirmaet C. Bødtker og med Ringkøbing-firmaet Gadgaard Byg som bygherre.

Salget varetages af EDC i Ulfborg, og her er indehaver Harry Mørup optimist, da to købere allerede har meldt deres interesse:

- Det er min forventning, at salget vil gå uden problemer. Det er et overskueligt projekt, siger Harry Mørup om matriklen, hvor der tidligere har ligget et sommerhus og en forretning.

Grunden er ryddet, og byggetilladelsen er i hus, så det varer næppe længe, før håndværkere går i gang med at bygge i sort træ.

Ifølge Harry Mørup vil bygherren dog gerne have solgt tre eller fire af de seks lejligheder, inden værktøjet bliver fundet frem.

Det er min forventning, at salget vil gå uden problemer. Det er et overskueligt projekt.

Harry Mørup, ejendomsmægler og indehaver, EDC i Ulfborg

Annonce

Lejeindtægt på 119.000

Hver lejlighed får et boligareal på 87 kvadratmeter, der blandt andet byder på tre værelser. I de fire lejligheder på første sal bliver der yderligere adgang til en hems.

Harry Mørup forklarer, at salgsprisen på 2.595.000 kroner er fastlagt ud fra tendenser i sommerhusmarkedet og adressen:

- Det er lige i hjertet af Søndervig. Det er ikke nemt at finde noget med den her beliggenhed, siger indehaveren hos EDC i Ulfborg.

Harry Mørup tilføjer, at det helt klart er tanken, at byggeriet skal finde sted i år, så de nye ejere kan overtage deres lejligheder i starten af 2021.

Det er vurderet, at udlejning via bureau årligt kan sikre en lejeindtægt på godt 119.000 kroner, men der er ingen udlejningspligt på ferielejligheden.

Fire af de seks ejerlejligheder ligger på første sal, hvor der - udover tre værelser - også bliver adgang til en hems. Illustration: Arkitektfirmaet C. Bødtker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce