Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ny Venstre-kandidat skræmmer ikke Kristendemokraterne

Kristian Andersen fik 10.890 personlige stemmer ved det seneste folketingsvalg og slog dermed Venstres daværende næstformand og finansminister Kristian Jensen. Foto: Mads Dalegaard

Ringkøbing-Skjern: Det får ikke Kristendemokraterne til at ryste i bukserne, at Venstre i Ringkøbing-Skjern netop har valgt folketingsmedlem Mads Fuglede som ny folketingskandidat.

Det fastslår KD-formand Leif Thyssen.

- Så etableret et navn er Mads Fuglede  ikke i vores område. Samtidig er jeg overbevist om, at vores vælgere kender værdien af en kandidat, der bor her, er kendt her og har udført et stort lokalpolitisk arbejde gennem mange år, siger han om KD-kandidaten Kristian Andersen, der er parat til at gøre endnu et forsøg på at få partiet tilbage i Folketinget.

Ved folketingsvalget i 2019  var der hård kamp om de borgerlige stemmer i Ringkøbing-Skjern. Kampen endte som bekendt med, at hverken Venstres kandidat Kenneth Mikkelsen eller KD's Kristian Andersen blev valgt. KD manglede blot 190 stemmer.

- Jeg håber da, at der er plads til begge til næste valg. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at vores kandidat har fat i noget. Han fik flere stemmer end Venstres næstformand Kristian Jensen, lyder det fra Leif Thyssen.Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at vores kandidat har fat i noget. Han fik flere stemmer end Venstres næstformand Kristian Jensen.

Leif ThyssenVælgerne i Ringkøbing-Skjern får ekstra mange ultralokale kandidater at vælge imellem til næste valg. Socialdemokraterne stiller Per Kamp Stefansen fra Spjald op, Konservative har Lennart Qvist fra Ringkøbing og Kristian Andersen fra Tarm.

Dansk Folkeparti har endnu en gang Dennis Flydtkjær på plakaten. Han er oprindeligt fra Videbæk, men bor i Snejbjerg. SF stiller med Andreas Albertsen, der er født og opvokset i Ringkøbing, men bosat i Aarhus. Venstres nye kandidat Mads Fuglede har planer om at bosætte sig i Ringkøbing-Skjern sammen med sin kæreste og deres søn, så snart deres lejlighed i København er solgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce