Ringkøbing

Ny uddannelse: Nu kan du blive leder i Skjern

Julen er ovre, men det var alligevel noget af en julegave, Innovest fik, da Erhvervsakademiet MidtVest valgte at flytte lederuddannelser hertil. Arkivfoto.

Erhvervsakademiet MidtVest opretter ny lederuddannelse på akademiniveau ved Innovest i Skjern.

SKJERN: Nu behøver du ikke drage uden for kommunegrænsen, hvis du vil tage en videregående lederuddannelse.

Onsdag den 27. februar tilbyder Erhvervsakademi MidtVest nemlig ledelseskurserne "Ledelse i praksis" og "Projektledelse" ved Innovest i Skjern.

Kurserne er en del af akademiuddannelsen i ledelse, som egner sig til personer, der ønsker opkvalificering, mens de arbejder.

- Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang i Skjern, og vi ser frem til at møde, sparre og udvikle i samarbejde med de mange vestjyske ledere, siger chefkonsulent Peter Jørgensen, Erhvervsakademi MidtVest.

Erhvervsrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har gennem flere år søgt at få en lederuddannelse hertil.

Årsagen er meget enkel:

Med 30.000 arbejdspladser i kommunen er der et stort behov for efteruddannelses- og kursustilbud på både grundlæggende og videregående niveau, så medarbejdere og ledere i både private og offentlige virksomheder kan uddanne sig lokalt og tæt på arbejdspladsen.

- Der er rigtig mange virksomheder, der har behov for at uddanne deres ledere også på akademiniveau, siger Bjarne Søgaard Nielsen, uddannelseskonsulent hos Innovest.

Lederkurser

I forvejen udbyder KompetenceGruppen - UdannelsesCener Ringkøbing-Skjerns afdeling for efteruddannelse - en række lederkurser- og uddannelser, herunder Den Grundlæggende Lederuddannelse, der giver adgang til Erhvervsakademiets akademiuddannelser.

Det har i flere år været et ønske fra erhvervslivet og erhvervsrådet, at der også skulle være lokale muligheder for at bygge oven på dette forløb med mere viden og udvalgte redskaber til god ledelse.

Nu er det altså lykkedes.

- Vi ved, at mange ar appetit på lederuddannelse på akademiniveau, og forventer, at dette nye tilbud, der er fleksibelt, og bør kunne passes ind i både den enkelte leders og virksomheds dagligdag, vil have stor interesse, siger virksomhedskonsulent hos KompetenceGruppen, Bjarne Wølch Rasmussen.

0/0
Erhverv

Nu er Michael Rømer autoriseret osteopat

Ringkøbing

Bjarke Hansen: Fjorden skal i spil!

Ringkøbing

Fjordløbet runder Ringkøbing K

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

Bil trillede om på hovedet

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10