Annonce
Vestjylland For abonnenter

Ny type turister: Nyt projekt med hyttebyer med træhuse og terrasser ud over søen

Der er planer om flere hyttebyer omkring Nissum og Ringkøbing fjorde - og som skal bruges til grøn turisme. Knud Christensen har plan om en sø med ti hytter omkring ved Husby - lidt tilsvarende den, han er i gang med at grave her i Flamingo Naturpark. Foto: Johan Gadegaard
Der er stort potentiale i grøn turisme, påpeger arkitekt Flemming Bay-Jørgensen, der har skitseret en hytteby ved Husby lidt tilsvarende den, som er ved at blive anlagt i Flamingo Naturpark.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce