Annonce
Navne

Ny turistdirektør: Jeg elsker at møde mennesker, der ikke ligner mig selv - det er dér, man udvikler sig

Privat holder Peer Heldgaard Kristensen til på østkysten, men han har allerede et godt kendskab til vestkysten, da han er medejer af et sommerhus syd for Hvide Sande. Pressefoto: Destination Vesterhavet
Peer Heldgaard Kristensen, der med virkning fra 1. april tiltræder jobbet som direktør for Destination Vesterhavet, kunne godt tænke sig at få en middagsaftale med Picasso. Lige nu og her glæder den nye turistdirektør sig til at holde vinterferie i familiens sommerhus ved Hvide Sande.

En god søndag for mig er en dag med familien, hvor vi hygger, slapper af og får masser af frisk luft.

Jeg synes, jeg er god til at koble af, når jeg har fri, men når jeg bevæger mig rundt i naturen, så kigger jeg på den med turistbriller.

Men hvis jeg sidder og spiller et spil med børnene, så spiller jeg med børnene. Så er det ikke sådan, at jeg sidder og arbejder. Men hvis der kommer et spørgsmål om turisme i Bezzerwizzer, så ved jeg, hvor de forskellige attraktioner ligger.

Annonce


Jeg synes, jeg er god til at koble af, når jeg har fri, men når jeg bevæger mig rundt i naturen, så kigger jeg på den med turistbriller.


Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende de flotte strande og feriesteder, vi har i hele Destination Vesterhavet. Når vi er i vores sommerhus i Hvide Sande, så bruger vi alle feriebyerne - fra Blåvand i syd til Vedersø i nord.

Jeg betragter det hele som en stor destination med hvert sit særkende på strækningen. Jeg synes, det er det unikke - at det ikke bare er ti ens steder, der ligger op langs kysten.

Privat bor jeg også i vandkanten. Jeg elsker vandet og naturen.

Mit seneste besøg i en kirke var til min bonusdatter Agnetes konfirmation i september i Gosmer Kirke.


Hvis der kommer et spørgsmål om turisme i Bezzerwizzer, så ved jeg, hvor de forskellige attraktioner ligger

Peer Heldgaard Kristensen


Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være ... Der vil blive meget stille, for jeg vil skåne publikum for selv at synge.

Jeg ville så i stedet håbe, at Peter A.G. Nielsen kom forbi og sang 'Når jeg bliver gammel.' Det er en dejlig Gnags-sang, der giver nogle gode billeder.

Jeg hører musik, når jeg har lyst til at høre musik, og har ikke et forhold til bestemte genrer. Det kan være én genre, hvis jeg dyrker sport, en anden type musik, hvis jeg slapper af - og en tredje slags musik, hvis det er til et glas rødvin i gode venners lag.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil vi finde en husbåd et spændende sted og bruge den som udgangspunkt for en masse udflugter.

Vi har overhovedet ingen erfaringer med husbåde, men det er noget, vi har snakket om, min hustru og jeg - at det vil vi gerne prøve et eller andet sted.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Picasso. Jeg ville gerne finde ud af, hvad han var for et menneske. Når jeg har set hans malerier, har jeg tænkt, at der må være et eller andet skævt væsen inde i det hoved. Det er altid interessant.

Jeg elsker at møde mennesker, der ikke ligner mig selv. Det er i mødet med nogle, der har haft et andet liv end én selv, man bliver klogere. Det er dér, man udvikler sig, synes jeg.

Det irriterer mig helt vildt, at der er mennesker, der overtræder de corona-restriktioner, der bliver indført. Vi har brug for lav smitte, så vi kan få genåbnet vores samfund.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er, at jeg er fokuseret og resultatorienteret. Derfor glæder jeg mig til mit nye job som direktør i Destination Vesterhavet. Ambitionerne er store for området, og jeg ser frem til at være med til at indfri disse.

Og min svage side er tålmodighed. Jeg er ikke god til, når tingene tager for lang tid, og der går kværulanteri og for meget proces i tingene. Det er dér, min svage side kommer til udtryk.

I næste uge ser jeg frem til at holde ferie i Årgab, hvor mine forældre i 1973 købte et sommerhus, som jeg i dag er lykkelig medejer af.

I ferien forventer jeg at suge en masse input til mig, som jeg kan bruge i mit nye job som direktør i Destination Vesterhavet.

Personen

  • NAVN: Peer Heldgaard Kristensen.
  • ALDER: 51 år.
  • PRIVAT: Gift med Mette Holmgaard, der er daglig leder af Blå Kors i Skannerup øst for Silkeborg. Far til Jacob på 23 og Ida på 21år - har der ud over to bonusbørn, Joachim på 18 og Agnete på 15 år.
  • PROFESSION: Nuværende direktør for Aarhus Airport og fra 1. april direktør for Destination Vesterhavet med hovedkontor i Hvide Sande.
  • HJEMBY: Hou syd for Aarhus - medejer af et sommerhus i Årgab syd for Hvide Sande.
Annonce
Hvide Sande For abonnenter

70-årige Ove har fisket fra Tyskerhavnen i over 50 år: Jeg ville være glad, hvis laksefabrikken blev væk

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Freja kunne ikke få en dagplejeplads til datteren Saga: Nu kæmper Hvide Sande for en vuggestue

Navne For abonnenter

Christina fra Skjern fandt en konkylie på stranden: Det fund har sendt hende i det internationale modemagasin Vogue

Ringkøbing-Skjern

TP Kjoler fik navn på tyv på ét døgn

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Danmarkspremiere: Arkitekt Flemming Bay-Jørgensen designer stole af vand-rør og andre glimt fra Gamle Dage

Morten Messerschmidt ny formand for Dansk Folkeparti

Sport For abonnenter

Nogen jagter det perfekte slag hele livet: Jytte fra Hover lavede 'hole in one' to gange på fire måneder

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Ringkøbing-Skjern

Kjoleforretning offentliggør video af fræk tyv: - Jeg ved godt, det er ulovligt

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Debat

Troen og tvivlen: Inger skal opstå fra de døde, siger Johannes. Hvis blot der er én af de tilstedeværende, der har troen!

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing

Samler underskrifter mod Raunonia: Så mange har nu skrevet under

Annonce