Vestjylland

Ny shelterplads på vej: Skal tiltrække flere turister

Det er en bålplads som denne, som borgerforeningen i Ulfborg er i gang med at stille op. Den nye bålplads med seks shelters bliver til i samarbejde med kommunen og Friluftsrådet. Arkivfoto

Første spadestik er taget til en stor bålplads og seks nye shelters ved Skovstien i Ulfborg.

Ulfborg: Om et par ugers tid skulle det gerne være lettere for turister og lokale friluftsglade at overnatte i naturen ved Ulfborg.

Første spadestik er nemlig nu taget til en ny, stor bålplads med seks shelters ved Skovstien. Det oplyser Thomas Birch, formand for borgerforeningen i Ulfborg.

- Det har længe været et ønske i borgerforeningen, som nu bliver realiseret. Det skal ses i en større sammenhæng, i og med at vi er ved at lave sådan en grøn ring rundt om Ulfborg, hvor det her er et af punkterne, siger Thomas Birch.

Shelterpladsen bliver til i samarbejde med Holstebro Kommune, der har stillet grunden til rådighed, hvor der tidligere lå et gammelt spejderhus. Derudover har borgerforeningen søgt midler fra Friluftsrådet, som har givet et tilskud til projektet på 100.000 kroner. Bålpladsen med de seks shelters koster i omegnen af et par hundrede tusinde kroner.

Når shelterpladsen er færdig, er det meningen, at den skal kunne findes på nettet, hvor man kan booke en overnatning på pladsen - gratis. Formanden håber, at pladsen kan være med til at tiltrække flere turister til området.

- Det handler om, hvad det er, vi skal trække på som by. Vi har en fantastisk natur rundt om byen og en fantastisk skole. Skolen kan vi som borgerforening ikke gøre så meget ved, men det kan vi med naturen, siger Thomas Birch, der påpeger, at lejrpladsen ved Lystbækgaard ofte benyttes af skolen i forbindelse med skolelejrer. Det egner den nye plads sig også til.

Når shelterpladsen står færdig, vil borgerforeningen arbejde på også at få lavet toiletbygninger på grunden.

0/0
Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Flemming var rask, da han kom på sygehuset - men svækket og syg, da han slap ud

Annonce
Vestjylland

Prinsesse Marie kaster glans over Tirpitz

Vestjylland

Nymindegab Kro blev hædret som "bedste restaurantoplevelse" for tredje gang

Vestjylland

Dronningen og kronprinsesse Mary besøger Nymindegab

Tophistorier

Vestjylland

Håndboldherrer sendte hoteller på overarbejde

Vestjylland

Genvalgt HK-formand: Det er gået den helt forkerte vej med arbejdsmiljøet

Vestjylland

Dropper planer om vindmøllepark ved Husby