Sport

Ny sejr til Magnus Madsen i Legend Cup

Magnus Madsen til venstre og hans far Bjarke til højre med de tre pokaler, MRacing hentede i løbet i weekenden. Privatfoto

Motorløb: Magnus Madsen fra MRacing sikrede sig i weekenden endnu en sejr i Legend Cup. Det var femte afdeling af mesterskabet, der blev kørt på Ring Djursland, og Magnus Madsen ligger nummer et i den samlede stilling efter en ny triumf.

I tidtagningen var kampen meget tæt blandt de forreste. Magnus Madsen sluttede på en femteplads kun en tiendedel af et sekund fra førstepladsen. Det betød, Magnus Madsen skulle starte som nummer 16 i første heat, da man vender placeringen rundt fra tidtagningen. Heatet gik fint, og Magnus Madsen kørte sig op på en andenplads. Helt til tops nåede han ikke, da blæseren var stået af, så motoren blev alt for varm.

I andet heat skulle han starte som nummer tre til en rullende start. Det gik ok i starten, men han manglede moment, så motoren var stadig alt for varm, så han røg ned på en fjerdeplads. To kørere foran kørte sammen, og det gav avancement til andenpladsen. Desværre havde han på sidste omgang overlappet en anden i gul flagzone. Det gav en seks sekunders straf, som betød, at han istedet sluttede som nummer seks og som nummer tre i klassen.

Til finaleheatet havde hans far Bjarke Madsen, der også er teamets mekaniker, fundet en løsning, som kunne være med til at give bilen fart igen. Magnus startede 3´er igen, og med nogle gode dueller undervejs kørte han sig suverænt op på en førsteplads. Det blev altså til tre podiepladser, så MRacing er super godt tilfredse med at kunne gå på sommerferie med så flot et resultat og førstepladsen i den samlede stilling.

Fodbold: Ringkøbing IF besluttede sig for at anke den dom på to spilledages karantæne, som Kenneth Lund fik i sidste spillerunde i 2. division. Klubben sendte videooptagelse med fra situationen, hvor Kenneth Lund fik direkte rødt kort for at puffe til en modstander.

DBUs Disciplinærudvalg afviste dog protesten. De fastholdt kendelsen, efter dommer Michael Rasmussen havde haft mulighed for at vurdere situationen igen. Michael Rasmussen mener stadig, der var tale om voldsom adfærd fra Kenneth Lunds side, og derfor bliver dommen ikke ændret.

Kendelsen undrer ikke Niels Kornberg fra Ringkøbing IF.

- Det virker ikke som om, Disciplinærudvalget har foretaget en realitetsbehandling af hverken vores argumenter eller det indsendt videoklip. Derimod har man blot bedt dommeren udtale sig om sin egen kendelse. Og da han har fastholdt, har man lagt denne udtalelse til grund for at stadfæste det røde kort. Hvis dommerens udtalelse (om sin egen præstation) har altafgørende betydning, er det jo omsonst at protestere. For kun meget få dommere på dette niveau laver fejl, og endnu færre er villige til at indrømme disse, siger Niels Kornberg.

0/0
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

Ringkøbing-Skjern

Vi skal løse plastikforureningen sammen

Hvide Sande

3-årige Felix om Hvide Sande-sejltur: Det går alt for langsomt

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

To helikoptere og fire både leder nu efter den unge sejler - Politiet: Kig efter et blåt og hvidt sejl

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce