Annonce
Vestjylland

Ny sammenlægning: Arbejdspladserne bliver i Holstebro og Vinderup

Ejerne af Revisionskontoret Vest, Anders Holdgaard Jensen og Lotte Thomsen, indtræder som partnere i Brandt Revision i forbindelse med fusionen. De lokale revisorer vil dog fortsat have kontor i Holstebro og Vinderup. Foto: Morten Stricker
Revisionskontoret Vest er 1. september blevet en af del af firmaet BRANDT. Dermed fortsætter tendensen med, at mindre revisionskontorer bliver lagt ind under større firmaer.
Annonce

Holstebro/Vinderup: Tendensen er efterhånden ikke til at tage fejl af.

Mindre lokale revisionskontorer bliver lagt ind under større kontorer for at samle viden og kunne håndtere mere og mere komplicerede sager.  Sådan har billedet været i Holstebro det seneste år.

Nu er turen kommet til Revisionskontoret Vest, der har kontor på Lægårdvej i Holstebro samt i Vinderup. Fra 1. september er det lokale revisionsfirma med 18 medarbejdere blevet en del af BRANDT revision og rådgivning.

- Det er en helt naturlig udvikling, som vi også har set andre steder. Det går mod større enheder i branchen. Vi får et langt større bagland af specialister, som vi kan trække på. Der er også mulighed for faglig sparring i hverdagen, siger indehaver og statsautoriseret revisor Anders Holdgaard Jensen fra Revisionskontoret Vest.


Vi synes, at vi har fået et rigtig godt match med BRANDT. Det spiller også en rolle, at den vestjyske kemi passer godt sammen. Vi begyndte dialogen i starten af året. Men det blev lidt stoppet af coronaen, men nu er det en realitet, og vi ser frem til det nye samarbejde

Anders Holdgaard Jensen


Han bliver sammen med registreret revisor Lotte Thomsen partner i BRANDT, der blev grundlagt i 1955 i Thisted og har kontor i de største byer i Danmark og i Vestjylland.

Annonce

God kemi

Anders Holdgaard Jensen begræder ikke, at det er slut med navnet og selvstændigheden. Men han hæfter sig dog ved, at de lokale enheder bliver bevaret intakt.

- Vi synes, at vi har fået et rigtig godt match med BRANDT. Det spiller også en rolle, at den vestjyske kemi passer godt sammen. Vi begyndte dialogen i starten af året. Men det blev lidt stoppet af coronaen, men nu er det en realitet, og vi ser frem til det nye samarbejde, siger Anders Holdgaard Jensen.

Han forventer kun små ændringer i forhold til kunderne, der bevarer deres kontaktperson. Alle medarbejdere kommer med over i det nye firma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce