Annonce
Rejser

Ny søgemaskine tager imod specialønsker

Avionero har en funktion, hvor man specifikt kan søge på rejsemål, der er relevante for museumsinteresserede, solbadere, skiløbere m.fl. Foto: Colourbox

Flyrejsende har fået endnu et værktøj i deres jagt på billetter. Avionero har udviklet en søgemaskine, som henvender sig til dem, der ikke på forhånd ved, at de skal til lige præcis Prag eller Peru, men som er åbne over for forskellige forslag.

Man kan for eksempel markere, om vejret skal være hedt, varmt, mildt, køligt eller koldt. Desuden om ens interesser går i retning af strand, natteliv, shopping, ski/snowboard eller museer. Og endelig hvilken verdensdel man ønsker at rejse til.

Grundlæggeren af Avionero, Lars Kristensson, siger i en pressemeddelelse, at næste skridt formentlig bliver muligheden for at søge på fly med mindre miljøpåvirkning.

Se mere på avionero.dk. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce