Annonce
Skjern

Ny rolle: Kasper Søndergaard har set mere frem til sæsonstarten end normalt

Sådan kommer man ikke til at se Kasper Søndergaard igen. Man kan dog være heldig at se Danmarks mest vindende håndboldspiller svinge venstrearmen, hvis man sniger sig ind til en af Skjern Håndbolds træninger. Det var også tilfældet til sæsonens første af slagsen. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

Skjern: Tirsdag startede en ny tilværelse for Kasper Søndergaard, da han med dirigerende fingre måtte holde sig til sidelinjen under Skjern Håndbolds første træning i den nye sæson.

Selvom den nye tilværelse allerede startede, da OL-, VM- og EM-vinderens karriere sluttede brat efter en ligakamp for tomme tilskuerpladser i Gigantium i Aalborg, så markerede tirsdagens sæsonstart for alvor Kasper Søndergaards nye tilværelse som assistenttræner i Skjern Håndbold, hvor han i ni sæsoner og 361 kampe - hovedsagelig succesfuldt - har klemt sig ind mellem adskillige backer og fløjspillere.

- Det er gået godt, men det har været meget stille og roligt i dag. Jeg synes, det er virkelig sjovt, og jeg glæder mig rigtig meget, til vi kommer ordentligt i gang. Det bliver en kæmpefornøjelse, det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Kasper Søndergaard.

Det gippede dog alligevel lidt i venstrearmen på den nu pensionerede højre back.

- Selvfølgelig gør det det. Det ville være løgn at sige, at det ikke gør det, men jeg glæder mig mere, end hvis jeg skulle spille. Jeg fik da en bold i hånden og var med til at skyde, og det var skidesjovt, fortæller assistenttræneren, der har tænkt sig at deltage i træningerne en gang imellem og i tilfælde af skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Kort og kontanter stjålet fra varebil

Hvide Sande For abonnenter

Hun jagter værtshusgæster og sporty vestjyder: Sidsel finder statister til krimiserie på vestkysten

Annonce