Annonce
Erhverv

Ny nordisk mad popper op for 3. gang

Norevent er navnet på 26-årige Kevin Pindstrup Jensens Noma-inspirerede catering-firma, der både leverer gourmet-mad ud af huset og nu for 3. år i træk popper op som et populært restaurant-indslag i Randers Ugen midt i august.

Kevin Pindstrup Nielsen, manden bag det nordiske kvalitets-catering firma Norevent i Randers.

Private dining, mad til firma-arrangementer, gastrokurser - samt leverandør af kvalitets-catering, baseret på det nye nordiske køkkens bedste råvarer - og gerne hentet af kokken selv rundt omkring i den kronjyske natur.

Det er konceptet bag Norevent, det randrusianske tre år gamle gourmet-mad firma, drevet af den kun 26-årige udlærte kok Kevin Pindstrup Nielsen i nogle tidligere slagter-lokaler på Nyvangsvej i Randers.

Kevins unge alder til trods har han allerede et imponerende CV. Udlært på Hotel Randers, kok og souschef på Fladbro Kro, en lignende stilling på Kählers restaurant i Tivoli - samt fire måneders ophold på et fransk skisted, hvor der blev tid til både snowboarding og arbejde ved de lokale kødgryder.

Lokalt har han gennem årene markeret sig med sin gourmet-catering, hvilket både en lang række firmaer, men også private har høstet glæde af - uanset om der stod VIP-arrangement, konfirmation, bryllup eller anden familiefest på invitationen.

Norevents fokus-områder kan sammenfattes således:

1

Ikke noget med traditionel suppe, steg og is-koncept. Inspireret af københavnske Noma produceres lækkerier ud fra råvarer, der ikke lige kan findes i det lokale supermarked. Konceptet bygger gerne på den danske røgetradition med laks, nødder, bacon og ost

2

Kevin drager gerne selv ud i naturen på jagt efter sæsonens anderledes danske råvarer. Det kan være den efterhånden velkendte danske "citrusfrugt" havtorn, der vokser ved kysterne - eller sæsonens svampe og vilde urter.

3

Maden skal tage sig ud, være en lækkerbisken for øjet og gerne anrettet med et anderledes pift. Det kan være suppe i reagensglas, eller en dessert, vedlagt en lille sprøjte med havtornjuice, som gæsten selv skal dryppe over retten. Kevin foretrækker i øvrigt selv at tage med ud til kundens arrangement og således selv stå for anretning og præsentation.

4

Norevent har gennem deltagelse i flere - blandt andet humanitære, lokale arrangementer - samt brugen af de sociale medier, deltagelse i auktioner m.m. formået at markere sig som et spændende alternativ til de mere traditionelle udbydere af take-away både lokalt, men også ved arrangementer i andre egne af landet.

5

Et oplagt sted at poppe-up med den lokale gourmet-catering er for Kevin Pindstrup Nielsen blevet Randers Ugen, hvor han i år for 3. gang tager kokkehuen på og med en række hjælpere skaber en anderledes kulinarisk oplevelse fire aftener i uge 33.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

De små snublesten - og det brændende spørgsmål til dig, der skændede gravstenene

Når du læser disse linjer, er jeg på vej mod Berlin. Engang Hitlers heilende nazi-inferno af en by. Senere en delt by, hvor murens iskolde zigzag-ar adskilte familier og venner. I dag en hjertelig og åben by, som - parallelt med alt det sprudlende og sjove - hele tiden minder verden om fortidens grusomheder. Berlin er byen, hvor mange tusinde Stolpersteine, snuble-sten, sætter små messing-mindesmærker i fortovene. Hver eneste sten er et minde over ét af de myrdede ofre for nazisterne. Messingstenene ligger foran de huse, hvor ofrene boede. På dem står der meget lidt og forfærdeligt meget: Et navn. En fødselsdato. En deportationsdato. Stedet for mordet: Auschwitz, Neuengamme, Sachsenhausen eller hvad dødsfabrikkerne ellers hed. Også på andre måder minder Berlin og Tyskland hele tiden sig selv og os andre om det, der aldrig må glemmes og aldrig må gentages. Som i den 19.000 kvadratmeter store 'skov' af betonsøjler, der er rejst tæt ved Brandenburger Tor til minde om de myrdede jøder. Som på Gleis 17 på S-bahnstation Grünewald - perronen, hvorfra nazisterne deporterede deres ofre direkte til udryddelseslejrene. Som i det jødiske museum, hvor arkitektur og udstilling i forening gør den besøgende svimmel og kvalm. Som gennem sporene efter Berlinmuren; spor, som man igen kun ser, hvis man kigger ned på fortovet netop der, hvor zigzag-arret er markeret. Over gadeplan er Øst- og Vestberlin i dag mange steder svære at skelne fra hinanden. Det samme er vi mennesker, når vi kigger ordentligt på hinanden. Er du jøde, asatroende eller grundtvigianer? Buddhist? Missionsk? Muslim? Katolik? Ateist? Hvad du end tror eller ikke tror på; uanset din hudfarve og din herkomst - så er du et menneske. Du skal behandles som ét, ligesom du skal behandle andre som netop det, de er: Mennesker. Tysklands mange 'Denkmahls' holder erindringens sår åbne for de, der tør røre ved dem. Når jeg om lidt går rundt i Berlin, vil jeg som altid kigge ned mod snublestenene i respekt for dem, der blev myrdet. Når jeg ser op igen, ville jeg gerne - ansigt til ansigt - møde ét af de mennesker, der valgte at markere Krystalnatten ved at skænde jødiske gravsten med maling og klistre nazistiske jødestjerner på postkasser. Dybest set har jeg bare ét spørgsmål: Hvorfor?

Annonce