Annonce
Navne

Ny musik på gaden fra de fem vestjyder i Public Buffalo

Public Buffalo er fra venstre; Sigurd Lund Hansen på synthesizer og saxofon, Oskar Sunddal Larsen, forsanger og guitar, Simon Joudon på guitar, Konrad Rønne på trommer og kor samt Andreas Thomasen på bas. Foto: Henrik Leth
De fem vestjyske musikere i Public Buffalo glæder sig helt vildt til at komme ud at spille deres musik. Fredag frigav de fem numre til streaming.

Skjern: Fredag var en stor dag for det unge band Public Buffalo, det har sine rødder i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Bandet blev dannet, da Oskar Sunddal Larsen og Konrad Rønne fra Skjern i musikerkredse mødtes med Sigurd Lund Hansen fra Ringkøbing og Simon Joudon fra Spjald. Siden har de fået Andreas Thomasen fra Skive med på bas.

Det er der kommet rigtig god rock ud af. Hvilket enhver kan forvisse sig om ved at tjekke sin foretrukne streaming-platform, hvad enten det er Spotify, Apple Music, YouTube eller andre musiktjenester. For fredag udkom bandets første ep "The Dam" med de fem sange; "Floodgate", "Orchard of Ache", "Doors Closes", "Gloom" og "Tidal Wave".

Annonce

- EP’en er et billede på det tidlige Public Buffalo. Vi er stolte af resultatet og vi har rykket os meget siden vi startede i 2019, siger forsanger Oskar Sunddal Larsen.


Folk kan lide vores musik eller lade være. Det vigtigste for os er at vise det fællesskab vi har i musikken og at folk kan komme og være en del af det,

Oskar Sunddal Larsen


- Folk kan lide vores musik eller lade være. Det vigtigste for os er at vise det fællesskab vi har i musikken og at folk kan komme og være en del af det, siger Oskar Sunddal Larsen.

- Vi glæder os helt vildt til at komme ud og spille live igen, og vise hvad vi har arbejdet på det sidste års tid. Turnéen med Rock The Region bliver et godt startskud efter en lang corona-pause fra koncerter, Sigurd Lund Hansen.

Public Buffalo spiller på Scene 7 i Herning den 22. maj,  i Kedelhuset i Silkeborg den 29. maj, i Subhuset i Holstebro den 4. juni, og i Turbinen i Randers 5. juni.

- Datoen ligger ikke fast, men vi skal også spille på Remisen i Skjern til efteråret, siger Oskar Sunddal Larsen, der har været rigtig godt tilfreds med processen omkring den nye ep, der er indspillet privat og derefter færdigindspillet i Morama i Aarhus hos Frederik Uglebjerg.

- Det har været en lang proces, men det er gået rigtig fint, og nu skal musikken have sin tid, og vi skal ud at spille. Og så skal vi til efteråret i gang med at indspille endnu mere musik til en plade i fuld længde, siger Oskar Sunddal Larsen.

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce