Annonce
Tarm

Ny lufthavnschef vil vise gæster det smukke Vestjylland fra vandet, landet og luften

Frank Mosgaard Kristiansen overtog jobbet som lufthavnschef Stauning Lufthavn 10. februar. Privatfoto
Stauning Lufthavns nye direktør kan lide at komme ud i naturen og få frisk luft i lungerne - og så er han vild med en bestemt skagensmaler.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der kombinerer aktivitet med mental afslapning. En vandre-/cykeltur i vores fantastiske natur i Vestjylland, uanset om det er ved fjorden, Vesterhavet eller en af de mange plantager, så er frisk luft i lungerne uanset årstid balsam til sjælen. Er vejret til kajak, er det også en oplagt mulighed at tage en tur på fjorden og se vores fantastiske land fra vandsiden.

Efter hjemkomst vil en kop kaffe samt en god bog i sofaen være en dejlig kombination i familiens skød.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Stauning Lufthavn, hvor en flyvetur over Naturens Rige vil være en fremvisning værd, da vi har en helt unik natur, der er fantastisk fra land, vand og luften i hvert deres perspektiv.

Efter sikker landing skulle Veteranfly museet besøges, og så en tur forbi Stauning Whisky til en ”tasting”. Vesterhavet og dets specielle lys er næste stop med en frokostkurv, der indeholder egnsspecialiteter. Der er så meget kultur, natur og historie, at en prioritering ville være nødvendig - men det er kun positivt, at vores egn har så meget at byde på. Det er noget, vi skal værdsætte.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR desværre ikke en lykkelig begivenhed, men begravelsen af min kone Kathes bedstemor. Det var på en gang en trist, smuk og opløftende begivenhed, der vidner om et godt og langt liv, der slutter.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE en sang med good old Blue Eyes, Frank Sinatra, med sangen "My way", der på en gang både er en dejlig sang, men også har et statement. Jeg har dog ikke verdens bedste sangstemme, så den høres ofte kun i bilen ind imellem lydbøger og podcast.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, så ville det for nuværende være svært at benytte gevinsten, men ikke desto mindre skulle planlægningen påbegyndes, så vi er klar, når verden forhåbentlig snart igen opnår en eller anden form for normalitet.

Det sværeste ville være at vælge … Enten en fire-fem dages vandretur i Dolomitterne med overnatning i refugio på vejen eller en nidagestur til Mount Elbrus, hvor de 5.642 meter skulle bestiges. Sluttelig ville jeg virkelig meget gerne opleve Oshkosh Airshow, som skulle være det ultimative for flyentusiaster.

BLÅ BOG

NAVN: Frank Mosgaard Kristiansen

ALDER: 55 år

PROFESSION. Lufthavnschef

PRIVAT: Gift med Kathe og har 2 børn Bjarke og Amalia

HJEMBY: Holstebro (for nuværende)

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE med P.S. Krøyer, velvidende at det ikke er muligt, men jeg har altid fundet hans billeder utroligt fascinerende, da han formår dels at indfange stemninger på en helt unik måde samt at genskabe det specielle lys, der er i Skagen, i de billeder, han gennem tiderne har skabt.

Ligeledes finder jeg hele historien om skagensmalerne ret besnærende.

Skulle det være en nutidig, så kunne Hornsleth sikkert sikre en spændende samtale over en middag på grænsen mellem gal og genial.


Det irriterer mig helt vildt, når det i dagens Danmark er blevet ekstremt nemt at ytre sig på sociale medier med et sprogbrug, der ofte er på grænsen af, hvad der er tilladeligt.


DET IRRITERER MIG HELT VILDT, når det i dagens Danmark er blevet ekstremt nemt at ytre sig på sociale medier med et sprogbrug, der ofte er på grænsen af, hvad der er tilladeligt, og dette gemt bag en skærm og tastatur. Hvad er der blevet at ordentligheden og den personlige kontakt, hvor forskellige meninger dannes og diskuteres samt ofte giver synergier både personligt som fagligt?

I min optik skaber det en polarisering og ikke en samling i vort samfund, og det har vi ikke brug for.

MIN STÆRKE SIDE, NÅR JEG SELV SKAL SIGE DET, ER, at jeg skaber dynamikker og aktiviteter, som gerne skulle udvikles ind i en kommerciel kontekst. Derudover er jeg en involverende person, der tror på, at såfremt der gives ansvar til de personer, der har de bedste kompetencer, skabes synergier, som kan være gamechanging, og der skabes en dynamisk kultur.

OG MIN SVAGE SIDE ER, at jeg til tider kan være for optimistisk / realistisk … og så siger min kone, at jeg ikke har evnen til selv at se mine svagheder, med et glimt i øjet.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL en spændende uge i lufthavnen, der byder på spændende møder om blandt andet udvikling af koncepter, hvor Stauning Lufthavn indgår som partner, nyt tårn og dialog med gode kollegaer - og selvfølgelig også at spotte fly som opererer på lufthavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Slutspilsplads er næsten hjemme: Skjerns akilleshæl blev til en afgørende fordel, da man slog konkurrent

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Skjern Håndbold

Genlæs liveblog: Skjern vandt traditionsopgør efter kanonstart

Annonce