Annonce
Kultur

Ny løbeklub åbner i Hvide Sande - første arrangement er allerede klar

Bo Darling viste ved weekendens nathalvmaraton, hvilke mærker løberne skulle følge i mørket. Nu starter han og fru Rikke Brinch Rødgaard løbeklubben 56° Nord i Hvide Sande. Foto: Christian Munk
Efter nytår bliver der mulighed for at løbe med andre motionister i gode rammer, når løbeklubben 56° Nord slår dørene op.

Hvide Sande: Åbningen af en ny løbeklub i Hvide Sande kunne nærmest ikke været planlagt bedre. Når julens madsynder er overstået, og man i en champagnerus nytårsaften har lovet sig selv, at NU skal de overflødige kilo altså væk, så står løbeklubben 56° Nord klar til at tage imod nye medlemmer, både erfarne og nybegyndere.

Mandag 6. januar holdes der officiel åbning i lokalerne på Parallelvej 66, som ægteparret Rikke Brinch Rødgaard og Bo Darling, der står bag klubben, har købt til samme formål.

De er begge erfarne halvmaratonløbere og har faktisk tyvstartet lidt ved allerede at have arrangeret flere løb under navnet 56° Nord. Senest var et nathalvmaraton i Hvide Sande natten mellem lørdag 26. og søndag 27. oktober, da sommertid blev til vintertid.

Annonce
Rikke Brinch Rødgaard og manden Bo Darling byder velkommen i løbeklubben 56° Nord mandag 6. januar. Foto: Christian Munk

Næste løb er klar

Næste arrangement er allerede klar i kalenderen, og det bliver et juleløb søndag 22. december i Hvide Sande.

Når klubben er etableret, har parret planer om flere både større og mindre løbearrangementer i byen, for eksempel et turistløb og "Kinder-Marathon", hvor de små poder kan løbe 4,2 kilometer, en tiendedel af et ægte maraton.

Klubben vil have løbeaftner mandage og onsdage, så det ikke kommer i konflikt med ROFI's løbeklub, der løber tirsdage og torsdage. Der bliver altså fremover rig mulighed for at få rørt benene i det vestjyske, både i Ringkøbing og Hvide Sande.

Mere information vil følge, når juleløbet og den officielle åbning af 56° Nord nærmer sig, lyder det fra Rikke Brinch Rødgaard og Bo Darling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce