Annonce
Skjern

Ny kommerciel direktør i Kramp Danmark

Allan Pedersen fratræder sin stilling og afløses af hollandske Albertus Kloosterman. Pressebillede
Virksomheden Kramp i Skjern skifter kommerciel direktør. Allan Pedersen fratræder sin stilling og afløses af hollandske Albertus Kloosterman.
Annonce

SKJERN: Efter at have arbejdet hos Kramp siden 2015 har Allan Pedersen besluttet at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling som kommerciel direktør i Danmark for at fortsætte sin karriere i en kommerciel direktørstilling uden for Kramp.

- Jeg er glad for at have været en del af den store transformationsproces fra Grene til Kramp, som vi har gennemført over de seneste fem år, inklusive navneskiftet i 2017. Det har været en spændende og udviklende rejse for hele organisationen, siger Allan Pedersen.

- Jeg vil takke Allan for hans bidrag til Kramp gennem årene og for vores tætte samarbejde. Jeg ønsker ham alt godt fremover. Vi er samtidig glade for at kunne meddele, at vi har fundet Allans afløseri Albertus Kloosterman, der faktisk allerede er en del af Kramp-familien, siger Reinier Slöetjes, Regional Sales Director i Kramp.

Albertus Kloosterman har arbejdet for koncernen siden 2011, først som Sales Director for Rusland og senest som ansvarlig for Sales Excellence i koncernen. Han kommer oprindeligt fra Holland og flytter til Danmark med sin kone og deres to børn.

- I min tid i Rusland fik jeg mange danske venner, som også arbejder i Rusland, særligt inden for landbrugsområdet. Jeg synes, vi har en masse fælles værdier, så som at arbejde hårdt og være jordnære. Men der er også forskelle. At forstå disse forskelle og være i stand til at tilpasse sig dem og samtidig lære det danske sprog vil være mine personlige mål for den kommende tid, siger Albertus Kloosterman.

Virksomheden er lige på trapperne med lanceringen af en ny  webshop, og Maykers-platformen er ligeledes ved at blive implementeret i markedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hold fast om krisehåndtaget

Annonce