Annonce
Navne

Ny ismand: Det kunne være underholdende at få en middagsaftale med Johnny Madsen

Gert Jensen håber på godt vejr i den kommende uge, så han kan få en god start med sin helt nye forretning, Kjærstrup Chokolade, der har adresse på Havnepladsen 7 i Ringkøbing. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Gert Jensen har tidligere arbejdet som sælger hos Sanistål og været ejerrådgiver hos Dancenter i Søndervig. Nu vil han have fod under egen disk. På havnen i Ringkøbing har den 52-årige vestjyde netop åbnet butikken Kjærstrup Chokolade.
Annonce

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor familien er samlet til hygge og afslapning - gerne i haven med lidt udendørsspil og omkring grillen.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE vores hyggelige, charmerende købstad, Torvet og havnemiljøet. Det vil også være oplagt med en smuttur til Vesterhavet og så slutte af i den nye bydel Ringkøbing K for at se, om vedkommende kunne fristes af en byggegrund og blive tilflytter.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR søndag 12. maj i Hee Kirke, hvor min svigerindes datter blev konfirmeret.

Det er sådan, det er - jeg kommer i kirke, når der er begivenheder i familien.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE ... For det første har jeg aldrig været på eller overvejet at komme på en karaokebar, og hvis jeg gjorde - og sang - så ville stedet hurtigt blive tømt for gæster, for jeg synger ikke særlig godt.

Men skulle jeg vælge ... så kunne det være noget ældre dansk med eksempelvis Gnags, 'Den dejligste morgen', eller Johnny Madsens 'Æ kør' o æ motorvej.'

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG tage min kone og tre børn med på byferie i Liverpool, hvor vi så kan få set et par fodboldkampe med hele familiens favorithold, Liverpool FC.

Så vi havde en rigtig god aften forrige lørdag hjemme i stuen. Det var ikke verdens bedste kamp, men i en finale gælder det også mest af alt om at vinde. (Liverpool vandt 2-0 over Tottenham i Champions League-finalen 1. juni, red.)

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE ... Det har jeg aldrig nogensinde tænkt på. Men Johnny Madsen kunne da være et bud. Han er sin egen, og han står ved den person, han er, uden at tænke på, hvad andre har af meninger. Det kan jeg godt li' ved folk. Og så har han en god, lun humor.

Jeg kan huske, at jeg første gang hørte noget af hans musik omkring 1984-85; i bussen på vej til en fodboldkamp - vi var ynglinge, som det hed dengang: 'Snap i æ fingre / prøv og hør / den teknik / jeg har lært i Harboør...'

At han nu også er kunstmaler, havde jeg ikke set komme. Det kunne sikkert være hyggeligt og underholdende med en middag med Johnny - og så høre om de historier, som ligger til grund for mange af hans underfundige tekster.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at arbejde i min nye butik, Kjærstrup Chokolade. Jeg glæder mig til at lære de unge mennesker, vi har ansat, bedre at kende.

Og jeg håber selvfølgelig, at det bliver is-vejr, så vi får en travl uge.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg tage min kone og tre børn med på byferie i Liverpool, hvor vi så kan få set et par fodboldkampe med hele familiens favorithold

Gert Jensen, indehaver, Kjærstrup Chokolade, Ringkøbing

Gert Jensen

ALDER: 52 år

PRIVAT: Gift med Trine og far til tre børn

PROFESSION: Indehaver af butikken Kjærstrup Chokolade

HJEMBY: Ringkøbing

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce