Annonce
Navne

Ny ismand: Det kunne være underholdende at få en middagsaftale med Johnny Madsen

Gert Jensen håber på godt vejr i den kommende uge, så han kan få en god start med sin helt nye forretning, Kjærstrup Chokolade, der har adresse på Havnepladsen 7 i Ringkøbing. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Gert Jensen har tidligere arbejdet som sælger hos Sanistål og været ejerrådgiver hos Dancenter i Søndervig. Nu vil han have fod under egen disk. På havnen i Ringkøbing har den 52-årige vestjyde netop åbnet butikken Kjærstrup Chokolade.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor familien er samlet til hygge og afslapning - gerne i haven med lidt udendørsspil og omkring grillen.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE vores hyggelige, charmerende købstad, Torvet og havnemiljøet. Det vil også være oplagt med en smuttur til Vesterhavet og så slutte af i den nye bydel Ringkøbing K for at se, om vedkommende kunne fristes af en byggegrund og blive tilflytter.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR søndag 12. maj i Hee Kirke, hvor min svigerindes datter blev konfirmeret.

Det er sådan, det er - jeg kommer i kirke, når der er begivenheder i familien.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE ... For det første har jeg aldrig været på eller overvejet at komme på en karaokebar, og hvis jeg gjorde - og sang - så ville stedet hurtigt blive tømt for gæster, for jeg synger ikke særlig godt.

Men skulle jeg vælge ... så kunne det være noget ældre dansk med eksempelvis Gnags, 'Den dejligste morgen', eller Johnny Madsens 'Æ kør' o æ motorvej.'

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG tage min kone og tre børn med på byferie i Liverpool, hvor vi så kan få set et par fodboldkampe med hele familiens favorithold, Liverpool FC.

Så vi havde en rigtig god aften forrige lørdag hjemme i stuen. Det var ikke verdens bedste kamp, men i en finale gælder det også mest af alt om at vinde. (Liverpool vandt 2-0 over Tottenham i Champions League-finalen 1. juni, red.)

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE ... Det har jeg aldrig nogensinde tænkt på. Men Johnny Madsen kunne da være et bud. Han er sin egen, og han står ved den person, han er, uden at tænke på, hvad andre har af meninger. Det kan jeg godt li' ved folk. Og så har han en god, lun humor.

Jeg kan huske, at jeg første gang hørte noget af hans musik omkring 1984-85; i bussen på vej til en fodboldkamp - vi var ynglinge, som det hed dengang: 'Snap i æ fingre / prøv og hør / den teknik / jeg har lært i Harboør...'

At han nu også er kunstmaler, havde jeg ikke set komme. Det kunne sikkert være hyggeligt og underholdende med en middag med Johnny - og så høre om de historier, som ligger til grund for mange af hans underfundige tekster.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at arbejde i min nye butik, Kjærstrup Chokolade. Jeg glæder mig til at lære de unge mennesker, vi har ansat, bedre at kende.

Og jeg håber selvfølgelig, at det bliver is-vejr, så vi får en travl uge.

Annonce
Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg tage min kone og tre børn med på byferie i Liverpool, hvor vi så kan få set et par fodboldkampe med hele familiens favorithold

Gert Jensen, indehaver, Kjærstrup Chokolade, Ringkøbing

Gert Jensen

ALDER: 52 år

PRIVAT: Gift med Trine og far til tre børn

PROFESSION: Indehaver af butikken Kjærstrup Chokolade

HJEMBY: Ringkøbing

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce