Annonce
Ringkøbing

Ny isbutik på havnen i Ringkøbing

Den 8. juni åbner Gert Jensen en is- og chokoladebutik på Havnepladsen i Ringkøbing. Den kommer tila t hedde Kjærstrup Chokolade. Foto: Jørgen Kirk
Gert Jensen åbner butik efter bornholmsk koncept

Ringkøbing: Han har ellers mest solgt jern og stål, men lørdag 8. juni begynder 52-årige Gert Jensen at sælge is og chokolade fra sin nyåbnede butik på havnen i Ringkøbing.

Butikken kommer til at hedde Kjærstrup Chokolade, og konceptet kommer fra Bornholm, hvor der findes fire familieejede Kjærstrup Chokolade-butikker. Der findes også en butik i butikscentret Fields i København. Butikken i Ringkøbing bliver den første butik i Jylland.

- Jeg har i flere år drømt om at blive selvstændig. Jeg har ledt efter det rigtige for mig, og det synes jeg, at jeg har med Kjærstrup chokolade og is. Det bliver en butik, hvor der både er is og konfekture, forklarer Gert Jensen.

Butikkens placering på Havnepladsen er helt perfekt, mener Gert Jensen.

- Alle turisterne kommer jo forbi havnen og Den fede Dame, og de lokale skal også nok finde herned, mener han.

Kjærstrup er blandt andet kendt for deres flødebollesoftice, som findes i flere varianter og består af en stor flødebolle med softice og hjemmelavet topping ovenpå.

Gert Jensen håber på, at flødebollesofticen bliver populær i Ringkøbing, og pinselørdag fra klokken 12 kan man købe den til særpris.

Han regner med, at han skal have ansat fem-seks ungarbejdere. Hans datter, Mille, skal også arbejde i butikken.

Ud over is og chokolade vil der også kunne købes kolde og varme drikke i butikken.

Gert Jensen bliver franchisetager hos Kjærstrup.

- Jeg kan godt lide, at Kjærstrup er en familieejet virksomhed. Det skinner også igennem i den måde, Kjærstrup hjælper én under opstarten af butikken, mener han.

- Tre af vores i alt fire butikker på Bornholm ligger tæt ved vand, lystbådehavn og summende sommerliv. Derfor synes vi også, det var helt oplagt, da Gert Jensen kontaktede os og foreslog butikken på Havnepladsen i Ringkøbing, fortæller Peter Bræstrup, ejer af Kjærstrup.

Firmaet leder i øvrigt efter flere franchisetagere.

Annonce

Gert Jensen

52 år.

Bor i Ringkøbing.

Gift med Trine, de har tre børn, Mille, Peter og Thomas på 18, 20 og 22 år.

Har tidligere arbejdet som sælger hos Sanistål og været ejerrådgiver hos Dancenter i søndeervig.

Åbner 8. juni Kjærstrup Chokolade på Havnepladsen i Ringkøbing, hvor Mille også skal arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce