Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ny handelsrådsdirektør: Kender handelslivet og lokalområdet

Marianne Møller bliver ny direktør for Ringkøbing Fjord Handelsråd. Hun kommer fra en stilling som studievejleder og underviser på UCRS. Foto: Johan Gadegaard
Marianne Møller er uddannet turistøkonom, har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik og ledelse samt en master i positiv psykologi. For ti år siden var hun købstadschef i Ringkøbing og har siden været ansat på handelsgymnasiet som underviser og studievejleder.
Annonce

Udnævnelse: Fra 1. januar hedder direktøren for Ringkøbing Fjords Handelsråd Marianne Møller Kirkgaard.

Hun afløser Lise Mejlhede Kjeldberg, der var direktør på halv tid og halv tid ansat på Ringkøbing-Skjern Kommune.

Stillingen er nu fuldtids.

Marianne Møller Kirkgaard

47 år.

Stammer fra Hover, bor i Ringkøbing.

Uddannet turistøkonom, har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik og ledelse og en master i positiv psykologi.

Har tidligere været ansat i Turistgruppen Vestjylland, Ringkjøbing Amt og Ringkøbing Medborgerhus. Var fra 2007 til 2010 købstadschef i Ringkøbing og kom derefter til Ringkøbing Handelsgymnasium, nu UCRS, hvor hun nu er studievejleder og underviser i psykologi og leadership.

Har det seneste år arbejdet med projektet "Uddannelse på gadeplan"  for Ringkøbing Fjord Handelsråd.

Har Marius på 17 år og Emma på 20 år.

Bor sammen med Lars.

- Der ligger nogle rigtig spændende opgaver i jobbet. Jeg har jo arbejdet for handelsrådet det seneste år med "Uddannelse på gadeplan" og kender derfor bestyrelsen og Lises arbejde. Lise har jo lagt skinnerne for det fremtidige arbejde og jeg kender alle bycheferne, påpeger Marianne Møller.

Hun tror ikke, at det bliver et problem, at hun har været købstadschef i Ringkøbing og derfor kunne blive anset for at være forudindtaget.

- Det er ti år siden, at jeg var i Ringkøbing. Jeg tror, at det er en fordel, at jeg har en forståelse for de enkelte byers situation, mener Marianne Møller.

Hun har nogle ideer for hendes arbejde, men dem vil hun gerne snakke med bestyrelsen om først.

Bent Brodersen er formand for Handelsrådet.

Han har store forventninger til den nye direktør.

- Marianne Møller kommer med stor erfaring indenfor turisme, detailhandel, undervisning og projektledelse. Hun kender til det politiske niveau, det kommunale niveau, til uddannelsesverdenen og så kender hun til livet i butikkerne. Hun kender lokalområdet. Og så er hun en stille og rolig person, der er kendt for at få lavet sine ting. Alle vil  kunne se hende, som deres handelsrådsdirektør, siger Bent Brodersen.

Der var 14 ansøgere til stillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce