x
Annonce
Sport

Ny formand i RIF - Peder Sørensen afløser Andreas Leidesdorff

Peder Sørensen er ny formand for Ringkøbing IF. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ringkøbing: Ringkøbing IF har skiftet ud på formandsposten efter et konstituerende bestyrelsesmøde. Ny formand er Peder Sørensen, der afløser Andreas Leidesdorff.

Andreas Leidesdorff ønskede at træde ud af bestyrelsen på grund af travlhed i sit advokatfirma og et familieliv med mindre børn, men han vil fortsat hjælpe til i RIF Elite, der arbejder omkring klubbens bedste fodboldhold i 2. division.

Ud over Peder Sørensen består bestyrelsen nu af Jesper Jensen, der fortsætter som næstformand, Henning Bro, Anders Agger, Torben Dahl, Kathrine Beltoft Smidt Olesen og René Jacobsen. De to sidstnævnte er nyvalgte. Det er meningen, revisoruddannede Kathrine Beltoft Smidt Olesen skal overtage posten som kasserer efter Henning Bro i en glidende overgang.

- Ringkøbing IF er min fodboldklub. Fodbold er en holdsport, og det er bestyrelsesarbejdet også. I RIF er vi en masse frivillige, der er gode til at bakke hinanden op. Nu tager jeg en del af ansvaret på mine skuldre. RIF har en historie og nogle værdier, som også skal være en vigtig del af klubben i fremtiden. Jeg vil arbejde for, at vi sammen bringer foreningen videre og arbejder på at udvikle RIF, fortæller den nye formand Peder Sørensen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Vestjylland

Regionsrådsformand: Situation i Holstebro er så alvorlig at patienter må sendes til andre hospitaler

Annonce