Annonce
Ringkøbing

Ny fish’n’chips-butik har det som en fisk i vandet i Ringkøbing

Kevin Taylor har åbnet spisested med Fish 'n' Chips i Algade. Interessen for stedet har overvældet Kevin Taylor, der flere gange har meldt udsolgt efter blot tre timer. Foto: Johan Gadegaard
Ringkøbing har taget så godt imod det nye spisested, at der måtte meldes alt udsolgt efter få timer de første dage.
Annonce

Ringkøbing: Nogle gange skal det bare være nemt. Andre gange skal det være noget andet end de sædvanlige aftensmad-retter. Under alle omstændigheder har det de seneste uger ofte skullet være fish’n’chips.

- Det er gået over al forventning. Folk har taget rigtig godt imod det. Jeg havde nogle dage i starten hvor jeg simpelthen måtte melde udsolgt, fordi der var så mange kunder, fortæller Kevin Taylor.

Annonce

Fiskene er fra Hvide Sande

Han har det seneste år haft butik med samme opskrift i Viborg. Der solgte han på en god dag fire kilo fisk – her har han nogle gange været på det 10-dobbelte. Fisken er torsk købt i Hvide Sande.

- Fisken skal være helt frisk og kvaliteten i top. Lige nu kører jeg med torsk – senere vil jeg også prøve kræfter med kulmule. Jeg er her i Ringkøbing for at sige: Se her. Jeg har noget rigtig godt, siger han, mens han gør klar til dagens gæster.

Annonce

Nye planer

Den gode start er dog kun begyndelsen. Selvom han har mange lokale gæster, er Kevin Taylor spændt på at se, hvordan det bliver, når sommergæsterne er taget hjem.


Fisken skal være helt frisk og kvaliteten i top. Lige nu kører jeg med torsk – senere vil jeg også prøve kræfter med kulmule.

Kevin Taylor


En af hans planer er, at han også vil sælge engelske og skotske øl, men lige nu venter han stadig på alkoholbevillingen.

- Jeg vil gerne lave en gårdhave, hvor man kan sidde og få en øl, og hvis man er sulten, kan man gå ind og hente noget mad. Men først er jeg nødt til at have en alkoholbevilling, som jeg er i gang med at søge, siger han.

Der er plads til gårdhaven bag butikken – indgangen er via porten i Mellemgade.

Annonce

Den helt rigtige opskrift

Indtil den del er på plads, gælder det om at få langet noget lækker mad over disken og til den opgave har Kevin Taylor selv udviklet husets dej-opskrift.

- Fisken skal være helt frisk og kvaliteten i top. Lige nu kører jeg med torsk – senere vil jeg også prøve kræfter med kulmule, siger Kevin Taylor. Foto: Johan Gadegaard

- Jeg har brugt to måneder på at udvikle den helt rigtige opskrift, fortæller han og uddyber:

Mange bruger øl i opskriften, men så skal det spises lige med det samme, ellers bliver dejen dårlig.

- Derfor bruger jeg danskvand med en temperatur lige før frysepunktet. Det sikrer, at dejen bliver sprød, siger han, mens han rører i den store spand, inden dagens første gæster træder ind i den lille butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce