Annonce
Kultur

Ny festival holder fast i 'tidlig' dato: - Vi er optimister

Medina, der her optræder på en tagterrasse på Nørrebro i København i et corona-tungt år sidste år, er igen på plakaten til Vandkraft. Arkivfoto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: Tredje weekend i juni. Det er tradition - først for Rock i Holstebro og nu for Vandkraft, som er en ny festival lavet af frivillige kræfter fra fodboldklubben Måbjerg IF.

Og traditionen varer ved, selv i en usikker corona-tid, hvor kulturarrangementer pønser på at udskyde aktiviteter til senere på sommeren, hvor danskerne forventes at være helt vaccineret.

- Vi har også overvejet at flytte alt til august, men ville der så blive for meget at gå til i den måned? I stedet har vi sagt, at vi er optimister og holder indtil videre fast i, at Vandkraft foregår den 19. juni, siger Jørn Bruun fra Måbjerg IF.

Sidste år måtte festivalen aflyse sin debut grundet corona. Den hyrede musik fra dengang spiller i år, og der er tale om kunstnere som Medina, L.I.G.A. og Joey Moe.

- Det er ikke til at blive klog på, hvordan verden ser ud til den tid. Om der er kommet vaccinepas og hvordan og hvorledes. Men vi tror på det, også selvom vi får travlt med at sælge billetter på kortere tid, når der forhåbentlig lukkes mere op, siger Jørn Bruun.

Vandkraft skal finde sted i Folkeparken i Holstebro med musik i et stort mastetelt med plads til 2500 publikummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Annonce