Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ny enhedsleder ved Vorgod Ældrecenter

Gitte Pilgaard Houensgaard. Pressefoto
Annonce

Vorgod-Barde: Gitte Pilgaard Houensgaard tiltræder den 1. december som ny enhedsleder ved Vorgod Ældrecenter.

Det skriver Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

Gitte Pilgaard Houensgaard er 58 år. Hun stammer fra Spjald, og har siden 1982 boet på en nedlagt ejendom lidt uden for byen sammen med sin mand. Parret har tre børn og to børnebørn.

Gitte Pilgaard Houensgaard blev uddannet sygeplejerske i 1992, og arbejdede de første ti år på medicinsk afdeling i Herning.

- I 2002 blev jeg ansat som gruppeleder ved Ældrecenteret Rosenlunden i Lem, og jeg var en periode i visitationen i Ringkøbing Skjern Kommune. De sidste 11 år har jeg været ansat i Herning Kommune som Centerleder på to forskellige Plejecentre, siger Gitte Pilgaard Houensgaard.

- Jeg brænder for ældreplejen, og glæder mig til at stå i spidsen for et engageret tværfagligt personale, som hver dag arbejder for at beboerne på Vorgod Ældrecenter har et godt og indholdsrigt hverdagsliv. Jeg ønsker, at Vorgod Ældrecenter fortsætter med at være et sted hvor beboere og personale trives og hvor pårørende, frivillige og andre som kommer i huset føler sig velkomne og at de gør en fordel, siger Gitte Pilgaard Houensgaard.

- Jeg glæder mig til, at der igen bliver mere åbnet op for aktiviteter på Vorgod Ældrecenter, hvor jeg vil være klar til at tage imod og byde alle velkomne, slutter Gitte Pilgaard Houensgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce