Annonce
Ringkøbing

Ny ejendomsmægler stikker til konkurrenterne: - Det er nok gået lidt for godt

Lokalbolig Ringkøbing retter skarp kritik mod sine lokale konkurrenter. Der har ikke været stor lyst til at svare på kritikken. Foto: Thomas Maxe
Lokalbolig Ringkøbing kritiserer de etablerede konkurrenter for at være for sløve til at sælge boliger.
Annonce

RINGKØBING: For et år siden kom en ny kæde til byen, da tre venner forlod forsikringsbranchen og i stedet etablerede en ny afdeling af ejendomsmæglerkæden Lokalbolig i Ringkøbing. De nye mæglere kalder sig selv ”den frække dreng i klassen”, og der bliver da heller ikke lagt fingre imellem:

- Konkurrenterne har siddet på ejendomshandelen meget længe her i området. Og det er nok gået ”lidt for godt” for ejendomsmæglerne her i Ringkøbing-Skjern. De har ikke været særligt proaktive, men man kan altså ikke leve af at have boliger liggende i 18 måneder, siger Mikael Skaaning Sørensen, indehaver af Lokalbolig Ringkøbing.


Vi har ikke for vane at tale dårligt om andre, så jeg ønsker ikke kommentere udtalelserne.

Alfred Berg, indehaver af Estate Boligcenter Vestjylland


Den nye mægler kritiserer sine konkurrenter for at have for lang liggetid – altså det tager for lang tid at sælge boligerne. Samtidig kritiseres konkurrenterne for at give for store prisnedslag til ugunst for sælgerne.

Det er ikke ligefrem hverdagskost, at en lokal virksomhed skyder så direkte på sine nærmeste konkurrenter. Avisens rundringning til flere lokale mæglere tyder på, at der ikke er den helt store lyst til at gå ind i en debat, som er lagt så hårdt fra land. Flere er enten ikke vendt tilbage eller vil ikke udtale sig til citat.

Annonce

Ingen kommentarer

Estate Boligcenter Vestjylland i Ringkøbing er den ejendomsmægler, som har solgt flest helårsboliger i Ringkøbing-Skjern Kommune det seneste år. Indehaver Alfred Berg har blot denne bemærkning til citat:

- Vi har ikke for vane at tale dårligt om andre, så jeg ønsker ikke kommentere udtalelserne.

Lokalbolig er lige som de fleste andre kæder medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Direktør Ole Hækkerup ønsker ikke at kommentere på den kollegiale kritik.

- Vi har ikke nogen kommentarer, siger Ole Hækkerup.

Erhvervsmagasinet Erhverv+ har set nærmere på kritikken af de lokale mæglere og konkluderer, at udtalelserne fra Lokalbolig Ringkøbing nok er sådan ”lige til den friske side”. For eksempel har Lokalbolig selv givet større gennemsnitligt prisnedslag end flere af sine etablerede konkurrenter.

Læs interviewet med Lokalbolig Ringkøbing i tillægget Erhverv+ Vestjylland, der udkommer hver torsdag sammen med Dagbladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce