Annonce
Navne

Ny dronefotograf i luften: Har gjort sin hobby til et firma

Vestjyllands Kunstpavillon, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen


Annonce

Videbæk: Michael Skovby Thomsen er netop gået i luften med det lille hobbyfirma ST Drone, der har potentiale til at vokse sig større.

- Det begyndte egentlig bare med at jeg købte en lille billig drone, og tog en uddannelse i at flyve med den i byen. For at få lov til det, skulle jeg oprette et firma, siger Michael Skovby Thomsen.

- Det er mest en hobby og for sjov, men det kunne da være godt, hvis det kan udvikle sig til lidt mere end en hobby, siger Michael Skovby Thomsen, der til daglig arbejder med logistik hos Vestas i Videbæk.

- Jeg har en facebook-side for ST Drone, hvor jeg deler mine dronefotos, og jeg kan jo se, at der er stor interesse for dem, fordi man på et dronefoto kommer til at se nogle ting fra en vinkel, man ikke er vant til. Jeg har for eksempel taget et billede af min arbejdsplads. Billedet af Vestjyllands Kunstpavillion vil Ringkøbing Fjord Turisme gerne bruge til markedsføring, og det er jo dejligt at tage nogle fotos, som andre virkeligt sætter pris på, siger Michael Skovby Thomsen.

- I denne sommer har jeg fulgt bandet Suckerpunch på deres turné blandt andet ved Rock i Ringkøbing og til Bork Festival. Det var været sjovt, og er helt sikkert også noget, som jeg vil arbejde videre på, siger Michael Skovby Thomsen.

Når Michael Skovby Thomsen ikke er på arbejde eller tager dronefotos, er der nok at tage fat på i hjemmet på Vibevænget, hvor han bor sammen med sin hustru og to børn på to og tre år.

Vestas Tools, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen
Høsten 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Suckerpunch 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce