Annonce
Navne

Ny dronefotograf i luften: Har gjort sin hobby til et firma

Vestjyllands Kunstpavillon, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen

Videbæk: Michael Skovby Thomsen er netop gået i luften med det lille hobbyfirma ST Drone, der har potentiale til at vokse sig større.

- Det begyndte egentlig bare med at jeg købte en lille billig drone, og tog en uddannelse i at flyve med den i byen. For at få lov til det, skulle jeg oprette et firma, siger Michael Skovby Thomsen.

- Det er mest en hobby og for sjov, men det kunne da være godt, hvis det kan udvikle sig til lidt mere end en hobby, siger Michael Skovby Thomsen, der til daglig arbejder med logistik hos Vestas i Videbæk.

- Jeg har en facebook-side for ST Drone, hvor jeg deler mine dronefotos, og jeg kan jo se, at der er stor interesse for dem, fordi man på et dronefoto kommer til at se nogle ting fra en vinkel, man ikke er vant til. Jeg har for eksempel taget et billede af min arbejdsplads. Billedet af Vestjyllands Kunstpavillion vil Ringkøbing Fjord Turisme gerne bruge til markedsføring, og det er jo dejligt at tage nogle fotos, som andre virkeligt sætter pris på, siger Michael Skovby Thomsen.

- I denne sommer har jeg fulgt bandet Suckerpunch på deres turné blandt andet ved Rock i Ringkøbing og til Bork Festival. Det var været sjovt, og er helt sikkert også noget, som jeg vil arbejde videre på, siger Michael Skovby Thomsen.

Når Michael Skovby Thomsen ikke er på arbejde eller tager dronefotos, er der nok at tage fat på i hjemmet på Vibevænget, hvor han bor sammen med sin hustru Natascha Skovby Thomsen og to børn på to og tre år.

Vestas Tools, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen
Høsten 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Suckerpunch 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce