Annonce
Navne

Ny dronefotograf i luften: Har gjort sin hobby til et firma

Vestjyllands Kunstpavillon, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen

Videbæk: Michael Skovby Thomsen er netop gået i luften med det lille hobbyfirma ST Drone, der har potentiale til at vokse sig større.

- Det begyndte egentlig bare med at jeg købte en lille billig drone, og tog en uddannelse i at flyve med den i byen. For at få lov til det, skulle jeg oprette et firma, siger Michael Skovby Thomsen.

- Det er mest en hobby og for sjov, men det kunne da være godt, hvis det kan udvikle sig til lidt mere end en hobby, siger Michael Skovby Thomsen, der til daglig arbejder med logistik hos Vestas i Videbæk.

- Jeg har en facebook-side for ST Drone, hvor jeg deler mine dronefotos, og jeg kan jo se, at der er stor interesse for dem, fordi man på et dronefoto kommer til at se nogle ting fra en vinkel, man ikke er vant til. Jeg har for eksempel taget et billede af min arbejdsplads. Billedet af Vestjyllands Kunstpavillion vil Ringkøbing Fjord Turisme gerne bruge til markedsføring, og det er jo dejligt at tage nogle fotos, som andre virkeligt sætter pris på, siger Michael Skovby Thomsen.

- I denne sommer har jeg fulgt bandet Suckerpunch på deres turné blandt andet ved Rock i Ringkøbing og til Bork Festival. Det var været sjovt, og er helt sikkert også noget, som jeg vil arbejde videre på, siger Michael Skovby Thomsen.

Når Michael Skovby Thomsen ikke er på arbejde eller tager dronefotos, er der nok at tage fat på i hjemmet på Vibevænget, hvor han bor sammen med sin hustru Natascha Skovby Thomsen og to børn på to og tre år.

Annonce
Vestas Tools, Videbæk. Foto: Michael Skovby Thomsen
Høsten 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Suckerpunch 2019. Foto: Michael Skovby Thomsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce