Annonce
Ringkøbing

Ny direktør ser lyst på fremtiden: Højmark Rejser tror på en stor sæson

- Vi glæder os meget over at kunne byde velkommen til dem, som kan og vil – og som måske er gået forgæves efter et sommerhus i Danmark, siger direktøren hos Højmark Rejser, Majbritt Jensen, om den nye mulighed for ferieoplevelser i Østrig i sommeren 2020. Pressefoto: Højmark Rejser
Opdaterede rejsevejledninger gør det nu muligt for Højmark Rejser at sende danskere på sommerferie i Østrig. Direktøren forventer dog først det helt store boom, når der skal sælges vinterrejser.
Annonce

Ringkøbing: Som reaktion på, at den varslede genåbning af Østrig torsdag middag blev bekræftet af den danske regering, melder Højmark Rejser sig øjeblikkeligt klar til at modtage rejselystne danskere på selskabets egne hoteller i Alperne.

Det gælder både sommerrejser og i særdeleshed for den kommende vintersæson. En sæson, som man hos Højmark Rejser - på trods af coronakrisen - har meget store forventninger til.

Det kan blive historisk stort, lyder det fra Majbritt Jensen, der i maj tiltrådte som ny direktør i selskabet med hovedsæde i Ringkøbing.

Hun er lettet over, at grænserne til Østrig åbner med virkning fra 27. juni:

- Det betyder rigtig meget. Selvfølgelig kan vi på så få uger ikke hente en hel sommer. Vi har jo for blot to uger siden annulleret alle bookingerne og betalt gæsterne pengene tilbage igen, da budskabet var, at rejser til Østrig var lukket ned til frem til 31. august. Men vi glæder os meget over at kunne byde velkommen til dem, som kan og vil - og som måske er gået forgæves efter et sommerhus i Danmark, siger Majbritt Jensen.

Annonce

En historisk efterspørgsel

Direktøren siger dette om den resolutte omstilling hos Højmark Rejser:

- At vi kan gøre det så hurtigt, som det er tilfældet her, bunder i, at vi har vores egne hoteller, hvor vi helt ned i detaljen selv kan styre sikkerheden og trygheden for vores gæster. Det gør, at vi meget effektivt har kunnet justere efter myndighedernes retningslinjer. Alt er klar, vi er klar, og gæsterne kan være helt trygge, fastslår Majbritt Jensen, der har en tro på, at den aktuelle frigivelse af danskernes feriepenge vil booste lysten til at bestille en ferie.

Mens forventningerne til salget af sommerrejser trods alt er begrænset, er forventningerne til den kommende vintersæson helt i top:

- Vi er klar over, at i takt med, at verden gradvist åbner op, så kan den næste vintersæson gå hen og blive det næste, helt store rejsevindue for danskerne, og det kan resultere i en historisk efterspørgsel, siger direktøren hos Højmark Rejser.

Annonce

5000 gæster med på råd

Mens coronakrisen var på sit højeste, spurgte selskabet 5000 af dets gæster, om de ville på skiferie i Østrig igen:

- Hele 80 procent sagde ja. Det bekræfter bare den næsten desperate lyst til at 'tage verden tilbage,' som mange beskriver. Det kan gå hen og blive rigtig stort, og det vil ikke overraske mig, hvis denne sæson som minimum kommer på niveau med sidste år, tilføjer Majbritt Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce