Skjern

Ny crooner og unge, der spiller på bordene: Program for Jazzfestival er klar

En af de kunstnere, musikmester Flemming Jørgensen selv ser frem til at se på årets jazzfestival, er Prima Junior. Han kalder samtidig programmet festligt. Arkivfoto.
Et festligt program. Sådan siger Flemming Jørgensen, der står for at booke musikken, om Ringkøbing Fjord Jazzfestival. Og så lancerer festivalen noget nyt op til jubilæum næste år.

Stauning: Blå Mandag Jazzband. Baby Jools & The Jazzaholics. Polles New Orleans Jazz Band. Jersey Jazzmen. Programmet for 9. udgave af Ringkøbing Fjord Jazz Festival er klar - og selvfølgelig emmer det af jazz.

- Jeg synes, vi har ramt rigtig godt. Vi har nogen spændende nogen, der ikke har været med før. Vi har fået Baby Jools fra England, som vi har ønsket længe. Så har vi nogle af de meget store som Paul Harrison Band og Second Line Jazzband fra Sverige. Vi har også Prima Junior, der er et ungdomsband, siger Flemming Jørgensen, der er ansvarlig for festivalens booking.

- Vi har også en lille godbid fra Aarhus, der hedder Victor Svold. Han er en helt ny crooner, som vi har været heldige at få fingre i. Han kommer med et minibigband. Så vi er rigtig godt med, og vi er meget glade for at have et bredt jazzprogram, siger han.

Fordi næste år er Ringkøbing Fjord Jazz Festivals 10-årsjubilæum, sætter folkene bag festivalen gang i noget nyt, når dette år er overstået. Det bliver muligt at stemme på de kunstnere, som man som publikum gerne se til næste år.

- Vi har tænkt over, hvem der skal med i år kontra jubilæet. Ikke fordi vi har siet nogen fra, men fordi det var vigtigt at få nogen med i år, så publikum kunne opleve dem og stemme på dem, hvis de gerne vil se dem til næste år, siger Flemming Jørgensen.

Selv glæder han sig også til at høre nogle af festivalens debutanter.

- Jeg kan godt lide, at der en gang imellem kommer nogen nye ind på jazzscenen. Så Victor Svold glæder jeg mig meget til. Han bliver en øjenåbner for mange, og jeg tror, det bliver rigtig godt, siger han og fortsætter:

- Men der er jo mange. Alle kan jo lide at høre Paul Harrison og Second Line og de unge mennesker i Prima Junior, der bare giver den gas. De spiller på bordene og over det hele. Så jeg vil sige, at vi har et meget festligt program. Man kan få nogle rigtigt gode aftener, siger han.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Tophistorier

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven