Navne

Ny chef til UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern

Til årsskiftet tiltræder Michelle Børsting Stærk som chef for den nyoprettede afdeling Viden og Vækst på UddannelsesCenterRingkøbing Skjern.

Ringkøbing: UddannelsesCenter Ringkøbing (UCRS) er i fuld gang med at udvikle og implementere ny strategi, der skal ruste organisationen til fremtidens opgaver. UCRS ønsker i fremtiden at være "spilbar", når eksempelvis staten leder efter nye samarbejdspartnere, eller når der er mulighed for at søge EU-puljer til udvikling. Det er fokusområder, der er nødvendige i en tid, hvor små årgange og generelle besparelser er et vilkår. At være i front på de områder kræver, at der er et særligt fokus på området, og derfor bliver der nu oprettet en ny afdeling, der samler 10'eren, stabsfunktioner, vejledning, salg, markedsføring og it. Michelle Børsting Stærk er ansat til at stå i spidsen for den nye afdeling.

- Michelle har kendskab til alle opgaver i den nye afdeling, og hun er dygtig til at omsætte komplekse opgaver til noget, alle kan forstå. Hun har en innovativ tankegang og er god til at gribe de mange bolde, hun kaster i luften, siger direktør Marianne Oksbjerre.

31-årige Michelle Børsting Stærk er i dag forstander på Agroskolen i Herning. Hun har været på skolen siden 2015 og været forstander i 2018. Nu er det tid til nye græsgange:

- Jeg er interesseret i det udviklingsarbejde og den blækspruttetilgang der er til at skulle finde nye veje i en ny organisering, siger Michelle Børsting Stærk.

Hun har erfaring fra Agroskolen, hvor hun har stået i spidsen for præcis samme type omorganisering og implementering af ny strategi:

- Alle vil udvikling, men ingen vil forandring. Jeg er meget optaget af forandringsledelse, hvor alle skal kunne se sig selv i det nye, samtidig med at man er tro mod det, man allerede er dygtig til, siger hun.

Den nye leder bor i Herning med sin mand og to-årige datter. Hun er uddannet cand. merc. i Marketing & business innovation ved Aarhus Universitet i 2014 og har siden arbejdet ved ScanPlast Holstebro og på Agroskolen Hammerum, som nu er en integreret del af Herningsholm.

/EXP

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Skolen kommer i første række - trods alt