Annonce
Navne

Ny chef for Kvickly Lemvig kommer fra Svendborg

Jakob Vig begynder den 1. februar som varehuschef i Kvickly Lemvig. Pressebillede
41-årige Jakob Vig bliver den nye varehuschef i Kvickly Lemvig. Han kommer fra Kvickly i Svendborg, og han har tidligere været 12 år i Kvickly i Ringkøbing.
Annonce

Lemvig: Det bliver 41-årige Jakob Vig, der skal afløse Johan Drejer som varehuschef i Kvickly i Lemvig.

Johan Drejer stopper ved årsskiftet for at blive salgschef for 23 Dagli' Brugsen-butikker, og Jakob Vig tiltræder den 1. februar som chef for Kvickly Lemvig.

Jakob Vig er i øjeblikket souschef i Kvickly i Svendborg. En stilling han har haft i otte-ni måneder. Før tiden i det sydfynske var han 12 år i Kvickly i Ringkøbing, hvor han sluttede som souschef.

- Jeg skiftede til Kvickly i Svendborg for at få erfaring et andet sted fra. Det er altid godt at se, hvordan forskellige butikker bliver drevet. Det har været min ambition at blive varehuschef, og så blev stillingen i Lemvig ledig, og den lød så spændende, at den var oplagt at søge, siger Jakob Vig.

Kvickly i Svendborg er med en årlig omsætning på cirka 170 millioner kroner den tredjestørste Kvickly i Danmark. Her ligger Kvickly Lemvig lidt længere nede på listen med en årlig omsætning på cirka 100 millioner kroner.

Annonce

En attraktiv butik

- Kvickly Lemvig er en lækker og attraktiv butik, og samtidig er den jo helt nyrenoveret. Så jeg kommer ikke til at lave noget om her fra begyndelsen. Det er en veldrevet butik med et godt personale, så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med jobbet og drive Kvickly Lemvig videre i både Lemvig og Coops ånd, siger Jacob Vig.


Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med jobbet og drive Kvickly Lemvig videre i både Lemvig og Coops ånd.

Jakob Vig, ny varehuschef i Kvickly Lemvig


Jakob Vig stammer fra Herning, og hans kendskab til Lemvig som by er begrænset.

- Jeg kender ikke så meget til byen. Jeg kender efterhånden lidt til Kvickly Lemvig, og jeg har mødt en del af personalet. Jeg glæder mig til at lære byen at kende, siger Jakob Vig.

Han bor i øjeblikket i Svendborg, og nu er han så på boligjagt i det midt- og vestjyske.

- Jeg skal ud at kigge på en mulig bolig i Lemvig. Så det kan meget vel tænkes, at jeg bosætter mig i Lemvig. Men det kan også være, at jeg finder mig noget i Herning. Det er ikke afgjort endnu, siger Jakob Vig, der er single.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Ringkøbing-Skjern

Onsdagens coronatal: Kun én smittet for anden dag i træk

Annonce