Annonce
Hvide Sande

Ny attraktion åbner i Hvide Sande: Vi kan noget unikt

Den 10. juni er Locked Escape House klar i Hvide Sande, hvor du som gæst skal forsøge at slippe ud af det gamle rådhuset. Foto: Arkiv.

Hvis du går med en stille trang til at blive låst inde i et rådhus, så er en helt ny attraktion i Hvide Sande noget for dig. Onsdag var der åbent hus i det nye Escape Room.

Annonce

Hvide Sande: Forestil dig at blive låst inde i et rådhus. I et rum med håndjern, hvor den eneste vej ud er samarbejde om en række gåder, der kræver både koncentration og kreativ tænkning.

Hvis det lyder som noget for dig, så er Locked Escape Room i Hvide Sande dit kald.

Her er man fra den 10. juni klar til at slå dørene op, men allerede onsdag aften kunne interesserede prøve kræfter med attraktionen til Åbent Hus:

- Det gik over al forventning. Der kom 70-80 personer forbi til grillmad og sodavand, og så havde vi seks hold igennem to af vores nye rum. Det er det, der lidt er formålet. Det er svært at forklare, hvad det går ud på, og det er bedre at prøve det, siger Martin Høeg, der er blandt initiativtagerne i Hvide Sande.

Vi giver en helt unik oplevelse. I forhold til aktiviteter for grupper og familier er der ikke rigtig noget, der minder om vores. Vi har meget mere at byde på i forhold til interaktionen mellem mennesker, og når folk kommer ud af rummene, taler man ivrigt i munden på hinanden om oplevelsen.

Martin Høeg, Medejer af Locked Escape Room.
I Hvide Sande kommer der til at være fem rum og en masse forskellige udfordringer og gåder. Her et billede fra Escape Room i Sønderborg. Foto: Arkiv.
Annonce

Skepsis udrydes

Ved Åbent Hus havde Locked Escape Room to rum klar. Ved åbningen den 10. er der hele fem rum klar, og til juli åbner yderligere et.

Men hvordan reagerer folk på at blive låst inde og selv skulle kæmpe og tænke sig ud:

- Der er lidt skepsis fra start fra mange af dem, der ikke kender det. Så snart de kommer ind, begynder de dog hurtigt at leve sig ind i det, fortæller Martin Høeg.

Locked Escape Room kommer til at være til stede både i Hvide Sande og Herning, men hvad med åbningen?

Kan man konkurrere med sommervejret?

- Vi forventer en stille juni, men håber er, at juli bliver travl. Så må jeg også indrømme, at jeg håber lidt på en dårlig sommer, så folk finder sjove ting at lave indendørs, lyder det fra Hvide Sande.

Onsdag mødte mellem 70 og 80 gæster op til Åbent Hus i Hvide Sande, og seks hold fik lov at prøve to af de nye Escape Rooms. Foto: Locked Escape Room Hvide Sande.
Annonce

Unikt

I dag er der et hav af aktiviteter, men kan give sig til landet over.

Også i Ringkøbing-Skjern, så hvorfor er det netop Escape Room, men skal vælge, når udflugten planlægges:

- Vi giver en helt unik oplevelse. I forhold til aktiviteter for grupper og familier er der ikke rigtig noget, der minder om vores. Vi har meget mere at byde på i forhold til interaktionen mellem mennesker, og når folk kommer ud af rummene, taler man ivrigt i munden på hinanden om oplevelsen, slutter Martin Høeg.

Den nye attraktion er at finde på det gamle rådhus i Hvide Sande. Foto: Locked Escape Room.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Historiske glimt: Da Helle Faber fra Videbæk fik debut som tv-vært i DR og superligaklubben Vejle Boldklub skrev kontrakt med RIF's angriber Carsten Holm

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vandsporten bandt Jakob Sally til Vestjylland - nu kunne han ikke drømme om at flytte

Annonce