Annonce
Hvide Sande

Nu udvider Meny butikken – og næste ombygning er allerede planlagt til efteråret

Mens antallet af turister i området er på lavt blus, bliver der blandt andet arbejdet på et nyt indgangsparti til Meny i Søndervig. Foto: Johan Gadegaard
Meny i Søndervig når snart op på 5000 kvadratmeter. I første omgang er det lager og facade, der får en overhaling. Næste etape er selve butikken.

Søndervig: - Hvis vi skulle have valgt tidspunktet for en nedlukning, så kunne det faktisk ikke være bedre, siger købmand Thomas Hansen fra Meny i Søndervig.

Selvfølgelig er nedlukningen ikke et ønskescenarie for en butik som Meny, men midt i al ubelejligheden kommer samfundsnedlukningen ikke på det værste tidspunkt for butikken på Badevej.

Det er absolut lavsæson for sommerhusgæster, og de udenlandske gæster må alligevel ikke komme. Og så er man gået i gang med en større modernisering og tilbygning til butikken.

- Mod øst på bygningen. Den side, man ser fra krydset, kommer der en helt ny facade. Der kommer en overdækning af det eksisterende torveareal og en ny indgang, fortæller Thomas Hansen.

- På sydsiden er vi ved at tilbygge et nyt lager i tre etager med et grundareal på 500 kvadratmeter. Tidligere har vi haft lager i den gamle tømmergård på den anden side af vejen, som vi har kunnet bruge til partivarer og storkøb som brænde og briketter. Den bygning forsvinder med opførelse af Lalandia, så vi får brug for mere lagerplads, siger Thomas Hansen, der også glæder sig til at få lageret samlet i én bygning.

I alt betyder den nye tilbygning, at butikken vokser fra 3300 kvadratmeter til 5000.

Annonce

Alle afdelinger moderniseres

Når disse om- og tilbygninger er klaret, er butikken klar til gæsterne, der forhåbentligt kan vende tilbage i stort antal fra påsken, håber Søndervig-købmanden.

Der er imidlertid planer om endnu mere ombygning, når 2021-sæsonen går på hæld.

- Der er også planer om at modernisere selve butikken indvendigt. Det kommer til at ske til næste vinter, og vi går i gang til november. Så er vi klar til Lalandia åbner i 2022.

Noget af Menys lager har ligget på den anden side af krydset. Med udvidelsen bliver der ét samlet lager i forbindelse med butikken. Foto: Johan Gadegaard

Moderniseringen af butikken kommer til at være af den store slags, hvor stort set alle afdelinger får en overhaling.


Det føles godt i maven at gøre noget for miljøet, og det kan ses positivt på elregningen.

Thomas Hansen, købmand


- Vi skal have ny bagerafdeling, kiosk, vinafdeling og grøntafdeling, mens slagterafdelingen og delikatessen bliver ombygget, ligesom mejeritorvet bliver åbnet op og får ny kølere, der bliver mere energivenlige. Der skal også låger på mælkefronten. Vi tænker meget på CO2-udledning og miljø og forsøger at optimere vores energiforbrug, siger Thomas Hansen.

Når den igangværende udvidelse er afsluttet går der ikke lang tid, inden familien Hansen sætter gang i en stor modernisering inde i butikken. Foto: Johan Gadegaard

- Det føles godt i maven at gøre noget for miljøet, og det kan ses positivt på elregningen - det er vist det, man kalder en win-win-situation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Store corona-vaccinationsdag: 940 borgere får i dag første skud Pfizer i Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce