Vestjylland

Nu slukker fjernsynene i Ulfborg: Henry stopper efter 29 år

Henry Madsen, indehaver af Ulfborg Radio & TV, siger stop. Nu har han solgt butikken. Foto: Morten Stricker
Efter 29 år - 22 år med butik i Harbogade - er det slut. Ulfborg Radio & Tv lukker.

Ulfborg: Den 29. maj er det slut. Her har elektronikbutikken på Harbogade, Ulfborg Radio & TV, sidste åbningsdag. Den 66-årige indehaver Henry Madsen har solgt forretningen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er sørgmodig. Jeg er glad for, at det har kunnet lade sig gøre at sælge det, siger han.

Det er Expert i Ringkøbing, der er køber af både varelager, bil og butiksinventar. Og så overtager Ringkøbing-butikken også salget af de tyske Loewe-tv samt Ulfborg-butikkens garantiforpligtelser. Også butikkens servicetekniker fortsætter i arbejde i Ringkøbing, og telefonnummeret får Ringkøbing-butikken også.

- Så de kunder, der ringer, oplever kun, at en anden tager telefonen fremover, siger Henry Madsen.

Den 66-årige indehaver har drevet elektronikforretning i 29 - næsten 30 år - og har haft butik på Harbogade i 22 år. Og da Expert overtager varelageret, så vil der ikke længere fysisk være en butik i Ulfborg.

- Bygningen er jo vores - den ejer vi - og vi bliver boende. Men på sigt håber jeg da, at der nogen, der vil leje den til et eller andet formål, siger han.

Får mere tid

For Henry Madsen, der sidste tirsdag kunne melde nyheden ud - helt officielt - er det en glædelig nyhed. Dels at forretningen kunne blive solgt på dén måde, så han ikke har skulle omsætte hele varelageret. Og dels at han nu får mere tid på hånden.

- Jeg glæder mig jo til at få tid til alt det, jeg gerne vil. Ligesom andre, der spiller golf, vil man jo gerne spille noget mere af det. Vi har nogle børnebørn, vi er glade for. Og så har vi et stort hus, som måske er blevet forsømt lidt med noget maling, siger Henry Madsen.

Indehaveren har gennem årene kun en enkelt gang prøvet at holde en samlet 14-dages ferie.

- Og det var endda ufrivilligt. Vi var i Spanien og kunne ikke komme hjem på grund af den her askesky på Island, siger Henry Madsen.

En fin afslutning

Forretningen i Harbogade har haft nogle hårde år under blandt andet kloakeringen i midtbyen. Men det sidste halve år er forretningen gået særdeles godt:

- Det sidste halve år har været noget af det bedste i seks-syv år - både med service og nysalg. Så man kan kun sige, at vi får en rigtig fin afslutning, siger han.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Tophistorier

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte