Sport

Nu skal vi nok slå Randers HK

Jane Mejlvang er sikker på, Ringkøbing Håndbold nok skal slå Randers HK på onsdag. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Selv om Jane Mejlvang lige havde tabt med 13 mål, havde hun tanket så meget ny tro på tingene, at hun er overbevist om, Ringkøbing Håndbold vinder den vigtige bundkamp hjemme mod Randers på onsdag.

Odense: Ringkøbing Håndbolds træner Morten Secher havde op til kampen mod Odense Håndbold snakket om, at Ringkøbing skulle have mere energi og tro på tingene efter kampen, end de havde før kampen.

Noget tyder på, det blev tilfældet trods det klare nederlag. Jane Mejlvang havde i hvert fald fået mere tro på tingene.

- Nu er jeg sikker på, vi slår Randers HK på onsdag. Når vi får evalueret på den her kamp, så er jeg overbevist om, vi finder så mange gode ting at tage med videre, at det giver os den sejr, vi går og længes efter. Vi må bare acceptere, at vi i dag mødte en fysisk stærk modstander, der straffede os hårdt i de perioder, hvor vi ikke kunne finde løsninger i angrebet, sagde Jane Mejlvang.

Morten Secher havde da også set takter, der gjorde ham glad.

- I store dele af kampen leverede vi de 100 procent, som jeg forlanger af alle spillere hver gang. Langt hen af vejen viste vi den udstråling og den tro på tingene, som vi har snakket så meget om, sagde Morten Secher.

Han havde set mange flotte ting.

- Efter en lidt famlende start spillede vi en rigtig god første halvleg. De første 10-12 minutter af anden halvleg var også gode. Vi fik lavet de mål, vi gerne ville. I angrebet lykkedes vi med flere ting, vi gerne ville lykkes med, fortsatte Morten Secher.

Midtvejs i anden halvleg var Ringkøbing dog færdige.

- Odense overmatchede os fysisk. Man kan godt se, mange af deres spillere er fuldtids. De havde ikke været på arbejde eller i skole før kampen, som mine spillere har været det. Derfor kunne Odense kampen igennem udfordre os på alt. De er kyniske, når de får chancerne. Og selv om vi fik dem presset mange gange, så havde de alligevel kvalificerede afslutninger. Alt i alt tager vi hjem med en god oplevelse. Og så er der ikke andet at gøre en at løfte på kasketten. Efter min mening er det Danmarks bedste hold, vi mødte, sagde Morten Secher.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF