Skjern Håndbold

Nu skal Skjern bare slå TTH Holstebro

Christoffer Cichosz vil gerne sende sin kommende klub TTH Holstebro ud af slutspillet ved at vinde med Skjern Håndbold i Holstebro på søndag. - Så kan det ikke blive sjovere, siger Cichosz. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Sejren over Aalborg Håndbold betyder, Skjern Håndbold er i semifinalerne, hvis lokalopgøret ude mod TTH Holstebro vindes søndag eftermiddag.

Skjern: Hvis Skjern Håndbold vinder på søndag ude over TTH Holstebro, er Skjern klar til semifinalerne.

Sådan ser regnestykket ud, efter Skjern har hentet seks point i deres første fire kampe.

For selv om TTH Holstebro tirsdag aften slår SønderjyskE, så kan TTH Holstebro ikke nå mere end syv point, hvis Skjern altså vinder i Holstebro. Og SønderjyskE kan med sejre i deres tre sidste kampe maksimalt nå otte point, og det vil ikke være nok til at overhale Skjern, som med en sejr i Holstebro også vil have otte point men en bedre placering i grundspillet som afgørende faktor i det regnskab.

- Jeg bruger altså ikke krudt på at spekulere på sådan noget. Men det er da rigtigt, at en sejr i Holstebro vil være et godt skridt mod semifinalerne, sagde træner Ole Nørgaard.

Han var selvfølgelig rigtig godt tilfreds med indsatsen mod Aalborg.

- Både individuelt og kollektivt ramte vi et højt niveau i første halvleg. Vi spillede med fart og tempo. Vi ved jo godt, at hvis vi kan ramme vort topniveau, så skal modstanderne altså være meget stærke for at slå os. I dag ramte vi heldigvis topniveau. Anden halvleg blev mere forsigtig, men der var stadig en masse gode ting at glæde sig over, fortalte Ole Nørgaard.

Det var meget modsat kampen i Aalborg.

- Deroppe var det en skidt kombination af, at Aalborg var gode, mens vi selv var meget svage. Det fik vi ændret på, sagde Ole Nørgaard.

Det er en meget afgørende kamp på søndag, men hvis man kunne få den tanke, at Christoffer Cichosz ville stå lidt med et ben i begge lejre, fordi han næste sæson skifter til netop TTH Holstebro, så kan man godt tro om igen.

-Den skal have fuld gas. Kan vi smadre TTH Holstebro på deres bane og sende dem ud, så kan det da ikke blive sjovere. Og det vil give mig håneretten hele næste sæson, sagde Christoffer Cichosz.

Eneste minus mandag var en skade til Anders Eggert.

- Jeg mærkede pludselig et riv i læggen. Jeg gik ud for ikke at risikere noget. Der venter forhåbentlig mange vigtige kampe, sagde Anders Eggert, der dog var så skidt gående, at man godt kan frygte for en pause til fløjspilleren.

Anders Eggert udgik med en lægskade. Han humpede meget efter kampen, men han håber selvfølgelig på at undgå en pause, da der venter mange spændende kampe endnu i denne sæson. Arkivfoto: Jørgen Kirk
0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Erhverv

Udsigt til at blive servicehavn: Horns Rev 3 bliver indviet i Hvide Sande

Annonce