Annonce
Skjern Håndbold

Nu skal Skjern bare slå TTH Holstebro

Christoffer Cichosz vil gerne sende sin kommende klub TTH Holstebro ud af slutspillet ved at vinde med Skjern Håndbold i Holstebro på søndag. - Så kan det ikke blive sjovere, siger Cichosz. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Sejren over Aalborg Håndbold betyder, Skjern Håndbold er i semifinalerne, hvis lokalopgøret ude mod TTH Holstebro vindes søndag eftermiddag.

Skjern: Hvis Skjern Håndbold vinder på søndag ude over TTH Holstebro, er Skjern klar til semifinalerne.

Sådan ser regnestykket ud, efter Skjern har hentet seks point i deres første fire kampe.

For selv om TTH Holstebro tirsdag aften slår SønderjyskE, så kan TTH Holstebro ikke nå mere end syv point, hvis Skjern altså vinder i Holstebro. Og SønderjyskE kan med sejre i deres tre sidste kampe maksimalt nå otte point, og det vil ikke være nok til at overhale Skjern, som med en sejr i Holstebro også vil have otte point men en bedre placering i grundspillet som afgørende faktor i det regnskab.

- Jeg bruger altså ikke krudt på at spekulere på sådan noget. Men det er da rigtigt, at en sejr i Holstebro vil være et godt skridt mod semifinalerne, sagde træner Ole Nørgaard.

Han var selvfølgelig rigtig godt tilfreds med indsatsen mod Aalborg.

- Både individuelt og kollektivt ramte vi et højt niveau i første halvleg. Vi spillede med fart og tempo. Vi ved jo godt, at hvis vi kan ramme vort topniveau, så skal modstanderne altså være meget stærke for at slå os. I dag ramte vi heldigvis topniveau. Anden halvleg blev mere forsigtig, men der var stadig en masse gode ting at glæde sig over, fortalte Ole Nørgaard.

Det var meget modsat kampen i Aalborg.

- Deroppe var det en skidt kombination af, at Aalborg var gode, mens vi selv var meget svage. Det fik vi ændret på, sagde Ole Nørgaard.

Det er en meget afgørende kamp på søndag, men hvis man kunne få den tanke, at Christoffer Cichosz ville stå lidt med et ben i begge lejre, fordi han næste sæson skifter til netop TTH Holstebro, så kan man godt tro om igen.

-Den skal have fuld gas. Kan vi smadre TTH Holstebro på deres bane og sende dem ud, så kan det da ikke blive sjovere. Og det vil give mig håneretten hele næste sæson, sagde Christoffer Cichosz.

Eneste minus mandag var en skade til Anders Eggert.

- Jeg mærkede pludselig et riv i læggen. Jeg gik ud for ikke at risikere noget. Der venter forhåbentlig mange vigtige kampe, sagde Anders Eggert, der dog var så skidt gående, at man godt kan frygte for en pause til fløjspilleren.

Anders Eggert udgik med en lægskade. Han humpede meget efter kampen, men han håber selvfølgelig på at undgå en pause, da der venter mange spændende kampe endnu i denne sæson. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce