Annonce
Ringkøbing-Skjern

Nu skal finalisterne findes: Knap 25.000 har stemt om Årets Forening

Ringkøbing-Skjern: Der har været tryk på de digitale stemmeurner de seneste uger.

Intet mindre end 24.797 personer har siden nytår stemt om, hvilke foreninger, de synes, der skal være finalist til Årets Forening.

Dagbladet Ringkøbing Skjern og Landbobanken har i år indgået et samarbejde om at finde Årets Forening i seks områder - Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing. Årets Forening har afløst den tidligere tradition omkring udvælgelsen af en Gjæw Vestjyde.

Siden nytår har alle kunnet indstille en forening, der gør noget specielt, og hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer. Den 22. februar var sidste frist for indstilling, og på det tidspunkt var der indstillet hele 69 foreninger – godt fordelt i de seks områder.

De 20 foreninger, der fik flest stemmer er automatisk gået videre i finalen. Herudover bliver 20 andre foreninger udvalgt til finalen.

Det er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune, der er dommerkomité og skal finde seks vindere ud af de 40 foreninger, der er med i finalen.

I løbet af marts vil det blive afsløret, hvilke seks foreninger der kan kalde sig Årets Forening 2021 i hvert af områderne. Afhængig af covid-19-restriktionerne vil der ske en fejring, hvor præmien på 20.000 kroner vil blive overrakt.

Alle indstillede kan ses på www.aaretsforening.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Annonce