Ringkøbing

Nu skal Årets Lokale Erhvervskvinde findes - indstil en kandidat her

Ekstremsvømmer, konsulent i Forsvaret, medlem af DGIs hovedbestyrelse og formand for Fjordsvømmer- og Vinterbaderklubben Neptun, Christina Hedegård, holder talen ved Erhvervskvindernes prisuddeling. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing-Skjern: Så er det atter tid til at hylde en kvinde ud over det sædvanlige. Det er nemlig nu, at Årets Lokale Erhvervskvinde i Ringkøbing-Skjern skal findes.

Sidste år løb Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, med titlen ved et arrangement, hvor toplederen Stinne Bosse holdt tale.

I år bliver det er jernhård kvinde med mange titler, der skal stå for talen, nemlig ekstremsvømmer, konsulent i Forsvaret, medlem af DGIs hovedbestyrelse og formand for Fjordsvømmer og Vinterbaderklubben Neptun, Christina Hedegård.

Prisen bliver uddelt af netværket ErhvervsKvinder i Ringkøbing, og juryen består af Lone Andersen, viceformand Landbrug & Fødevarer, Lene Hindbo, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Anni Damgaard, formand ErhvervsKvinder Ringkøbing og Gudrun Pedersen, chefredaktør Dagbladet Ringkøbing-Skjern. En enkel mand har også fundet plads i juryen - Søren Elbæk (S), formand erhvervs- og vækstudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Prisoverrækkelsen finder sted tirsdag 6. november i Martinsens Lounge i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter fra klokken 18, hvor der vil blive serveret middag inden programmet for alvor går i gang. Tilmelding er nødvendigt.

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Et Æ, et Ø og et Å: Rafaellas tatovering vil minde hende om en skøn tid i Vestjylland

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Forstanderposten er sikret på Vestjyllands Højskole - i hvert fald det næste år

Kultur

250 til indvielse: Nyt madpakkehus ved Vonå blev tilløbsstykke

Erhverv

Ringkøbing Svømmehal mangler livreddere

Ringkøbing

Har de brikker nok at flytte med?: Elever på efterskole opfinder nye spil

Ringkøbing For abonnenter

Stor læring og en helt særlig oplevelse: 2. klasse skal spille med DR Symfoniorkestret

Kultur

Tag en Ringkøbing-selfie: Kulturportal bliver stående sommeren over

112

To indbrud i varebiler i Lem

112

Mand gik omkuld: Måtte sove rusen ud i arresten