Annonce
Erhverv

Nu kommer Innovest II måske: Byggeri kan stå færdigt i 2021

Sådan kan Innovest II komme til at se ud (det planlagte nye byggeri ligger til venstre i forhold til Innovest I). Illustration fra Nordicals salgsmateriale.
Innovest har indledt samarbejde med erhvervsmæglerfirmaet Nordicals om salg og udleje af ny afdeling; erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen tror på, at der er så stor interesse, at byggeriet kan realiseres.
Annonce

SKJERN: Fonden bag Innovest går nu i samarbejde med erhvervsmæglerselskabet Nordicals offensivt ud med annoncering af salg og udlejning af Innovest II.

Den politiske debat om, hvorvidt Jobcentret og Borgerservice skal flyttes fra Skjerns gamle rådhus i byens centrum til Innovest II, er godt nok ikke afsluttet endnu.

Alligevel er Innovest og Nordicals overbeviste om, at der er baggrund for at bygge et Innovest II, uanset hvordan spørgsmålet om Jobcentret og Borgerservice ender.

- Men det er da klart, at det vil give nogle interessante synergieffekter, hvis de også flytter herud, så vi håber, at Jobcentret kommer med, siger erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen.

Et Innovest II skal opføres i samme stil som Innovest I, som det også skal forbindes med fysisk via en gang, så fælles faciliteter nemt kan udnyttes.

- Byggeriet skal selvfølgelig have en vis størrelse, hvis ikke det skal se dumt ud; vi synes, det vil være fint, hvis vi kan få bygget noget på omkring 5000 kvadratmeter, siger Hans Jørn Mikkelsen.

Byggeriet set lidt fra oven - det er Innovest II til højre.
Annonce

Færdig i 2021

Innovest I åbnede i 2015 og er allerede en stor succes, der i dag huser alt fra uddannelsesinstitutioner til iværksættere og virksomheder, der - som det hedder i Nordicals salgsmateriale - "prioriterer at deres arbejdsplads skal være mere end blot et skrivebord og en kontorstol".

Dette er faktisk vigtigt, understreger Hans Jørn Mikkelsen.

- Vi henvender os først og fremmest til virksomheder og institutioner, der kan se sig selv som en del af et fællesskab, hvor de har mulighed for at opbygge et netværk, siger han.

Hans Jørn Mikkelsen er overbevist om, at det nok skal kunne lade sig gøre at finde investorer, der enten er klar til at skyde penge i selve etableringen og dermed eje bygningen eller leje sig ind i Innovest II.

- Vi befinder jo os i et marked, hvor man betaler for at have penge stående i banken, og kan en investor få en forrentning på fem procent i stedet, tror vi på, at det vil være interessant, siger han.

I første omgang drejer det sig om at finde interesserede købere og lejere, og når det er sket, vil byggeriet kunne gå i gang.

- Vi har lavet en tidsplan, der sigter mod, at byggeriet skal stå klar i efteråret 2021, siger Hans Jørn Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce