Annonce
Ringkøbing

Nu kan du søge om julehjælp: 10 Ringkøbing-foreninger sammen om at hjælpe udsatte familier

Det er her hos Red Barnet i Vester Strandgade, at man kan aflevere sin ansøgning om at få julehjælp. Pressefoto.
Annonce

RINGKØBING: 10 humanitære foreninger i Ringkøbing tilbyder igen i år julehjælp til økonomisk trængte familier.

Hjælpen gives af den arbejdsgruppe, der kaldes "Julehjælpen i Ringkøbing og Omegn"; den er et samarbejde mellem Rindum og Ringkøbing Sognes Menighedspleje, Ringkøbing Y's Men's Club, Ringkøbing Soroptimistklub, Sct. Georgs Gildet i Ringkøbing, Lions Club Ringkøbing, Red Barnet Ringkøbing-Skjern, Frimurer Logen, Røde Kors Ringkøbing, Ringkøbing Inner Wheel Klub og Danmission.

Sidste år gav gruppen julehjælp til cirka 130 familier, og i alt 480 personer fik glæde af hjælpen.

For at komme i betragtning til julehjælpen skal man være bosiddende i de tidligere Ringkøbing og Holmsland Kommuner. Man kan som familie selv søge om  hjælp, men også dem der gerne vil sikre, at bekendte får hjælp, kan søge. Alle ansøgninger behandles med fuld fortrolighed.

Man kan enten hente et ansøgningsskema hos Red Barnet, Vester Strandgade 6A i Ringkøbing, eller man kan hente det på www.ringkobingkirke.dk eller www.rindumkirke.dk

Ansøgningsfristen er fredag den 4. december, og skemaet afleveres hos Red Barnet i Vester Strandgade 6A, der har åbnet mandag, onsdag og torsdag klokken 10 til 17, tirsdag 10 til 13 og fredag 11 til 16.

Man kan i øvrigt også støtte den gode sag ved at indbetale et beløb på konto 7650 1287783 mærket "Julehjælp" i Vestjysk Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce