Ringkøbing

Nu kan du også dyrke yoga og meditation på skiferien

Det var Louise Krægpøth selv, der henvendte sig til Højmark Rejser med et forslag om at tilføre en skiferie elementer som yoga og meditation. Det var bureauet med på, og derfor venter der nu et nyt rejsetilbud i midten af marts næste år. Arkivfoto: Jørn Deleuran

I samarbejde med Louise Deleuran Krægpøth lancerer Højmark Rejser en ny type ferie, hvor der også bliver god tid til at forkæle sig selv, når skitøjet er krænget af - hvis man er villig til at betale 10.000 kroner.

Ringkøbing: Salgschefen hos Højmark Rejser, Majbritt Jensen, indrømmer det gerne - at det ikke just er billigt at tage på skiferie.

Og hvad koster det mon så, hvis man gerne vil kombinere sådan en ferieform med mulighed for også at dyrke yoga og meditation i de østrigske alper: 9999 kroner.

- Det er en prioritering ud af mange, man skal gøre sig. Det er ikke billigt, siger Majbritt Jensen - om bureauets nye samarbejde med Louise Deleuran Krægpøth, der driver yoga-studiet Living Fully i Ringkøbing.

Højmark Rejser slog straks til, da den erfarne instruktør henvendte sig:

- Yoga er meget oppe i tiden, og det kunne vi godt se nogle muligheder i. Skiløb handler også meget om balance, og ved at dyrke yoga kan man måske blive endnu bedre til at stå på ski, tilføjer Majbritt Jensen.

Hun ser også det nye tiltag som en god mulighed for par, hvor kvinden måske ikke er lige så vild med at stå på ski som manden. Kombinationen med yoga, wellness og meditation kan bane vej for, at både hun og han får en optimal ferie.

Skiløb handler også meget om balance, og ved at dyrke yoga kan man måske blive endnu bedre til at stå på ski

Majbritt Jensen, salgschef, Højmark Rejser

En oplagt kobling

Louise Krægpøth glæder sig til at sætte sig i flyet i midten af marts - med kurs mod Højmark Rejsers eget, firstjernede Hotel Enzian i østrigske Zauchensee:

- Du kan forbedre dit skiløb ved hjælp af den indsigt, du får i kroppen og dermed i sindet gennem yogaen. Gennem nærvær og opmærksomhed kan du blive bedre til at møde pisten i stedet for at kæmpe mod den, siger hun.

På det kommende Yoga Winter Ski Retreat i uge 12 er der tre gange om dagen programsat sessioner, hvor der - morgen, middag og aften - arbejdes med forskellige typer af fordybelse.

Jesper Merrild, der er marketingansvarlig hos Højmark Rejser, fortæller, at bureauet over de seneste år har arbejdet med udvikling af nye koncepter:

- Det har skærpet vores dialog med vores gæster. Og fordybelse, ro og inspiration er ofte blevet ønsket som et modspil til den energi, som opleves på en skiferie - og koblingen er da også oplagt, siger Jesper Merrild.

En uge kun for kvinder

Ifølge Højmark Rejser er selskabet det første herhjemme til at præsentere kombinationen ski og yoga, og nyheden har da også vakt interesse, siger salgschef Majbritt Jensen:

- Folk er nysgerrige, og det ligger jo også meget i tiden, at man er villig til at bruge penge på at tage vare på sig selv - at gøre noget godt for sig selv. Nu starter vi ud i lille målestok, og så må vi se, hvor det kan blive båret hen, siger Majbritt Jensen.

For to år siden udviklede Højmark Rejser konceptet Ladies Week, der - som navnet antyder - er skiferie kun for kvinder:

- Det er der et marked for, tilføjer salgschefen om den feminine vare, der også bliver serveret i Østrig, hvor programmet - udover skiløb - eksempelvis også frister med spa, wellness og en tapas-aften.

Prisen på knap 10.000 kroner for yoga-skituren inkluderer blandt andet flyrejse, liftkort, morgenbuffet, fire-retters aftensmad og i alt 16 sessioner ledet af Louise Krægpøth.

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sanne var lovet revalidering: Hvorfor løber kommunen fra sit løfte?

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt