Annonce
Ringkøbing

Nu kan du blive husejer for 75.000 kroner

Denne ejendom i Tim kan blive din for 75.000 kroner. Foto: Nybolig Ulfborg
Annonce

Tim: "Køb billigt, vælt hurtigt, byg snarligt".

Sådan lyder overskriften på salgsannoncen for en bolig på Svingelvej i Tim. Hvis du har penge, der brænder i lommen, har du nu mulighed for at blive boligejer for den nette sum af 75.000 danske kroner.

Under punktet "3 gode grunde til at købe denne bolig" står følgende: udsigt til Husby Sø og omkranset af marker. Der er ganske vist kun to gode grunde, men den tredje må næsten være prisen.

Men du skal være hurtigt. Ifølge ejendomsmægler Line Frøkjær, daglig leder ved Nybolig Ulfborg, har der allerede været en del interesse for ejendommen.

Der er ikke kommet nogle konkret bud endnu, men Line Frøkjær forventer, at huset kan være solgt så hurtigt som om 14 dage. Den pænt store interesse for huset betyder ifølge ejendomsmægleren, at der ikke er stor mulighed for at "prutte" om prisen.

- Nej, med den interesse, der allerede har været, bliver der formentlig ikke tale om et afslag på salgsprisen på 75.000 kroner, fortæller Line Frøkjær.

Ifølge annoncen står væggene endnu, og du træder ikke igennem gulvet - det er i hvert fald ikke sket endnu. Og hvis du går ud af huset, "så er haven faktisk ganske fin", lyder det positivt i annoncen.

Det har i øvrigt ikke været muligt at få billeder af huset indefra, og det er der ifølge Line Frøkjær en helt naturlig forklaring på.

- Husets indvendige tilstand er ikke helt i top, og billeder af det vil formentlig ikke hjælpe til at få huset solgt, lyder det med et smil fra ejendomsmægleren.

Fra ejendommen er der udsigt til Husby Sø. Foto: Nybolig Ulfborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce