Annonce
Ringkøbing

Nu kan du betale for bestilte varer i butikken

Nu kan kunderne bestille ting på nettet eller via telefonen og så betale for varen, når de henter den i butikken. Det gør det nemmere at handle, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen. Arkivfoto:Jørgen Kirk

Ringkøbing: Hvis man som kunde har bestilt en vare i en butik i Ringkøbing enten på telefon, Facebook eller på anden måde, kan man nu betale for varerne i selve butikken.

- Det nu er lovligt at betale for de varer, man har bestilt på nettet, per telefon eller på andre måneder, med kreditkort i selve butikken. Den mulighed har man ikke haft før, og det har gjort, at mange har afholdt sig fra at handle lokalt, fordi det ganske enkelt var for bøvlet. Den forhindring er væk nu, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at der stadig kun må komme en person ind i butikken af gangen, og at det ikke er tilladt at handle andre varer end dem, der forudbestilt.

- Som reglerne er, kan man ikke pludseligt udvide sine indkøb og ose rundt inde i butikken. Det ville jo næsten være det samme som at åbne butikkerne helt, og der er vi ikke endnu, slår Jacob Muldkjær Rasmussen fast.

Han håber, at de handlende med de nye meldinger fra myndighederne kan få sat lidt mere skub i det lokale salg.

- Det er et lille bitte plaster på såret, mens vi venter på en genåbning af de lokale butikker, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da Dagny Helene Nielsen, Sdr. Vium, købte brudesko for 6000 en-ører hos Kronborg Sko i Tarm - og andre glimt fra før verden gik af lave

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold: Fløj-raket overstrålede kollegaerne, mens flere kun lige bestod

Annonce