Fodbold

Nu har Ølstrup G&U to matchbolde

To gange kunne Ølstrup G&Us Per Bak juble over scoringer mod HTS, der blev slået 6-0. Nu er Ølstrup meget tæt på oprykning til serie 1. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter mandagens stensikre sejr på 6-0 hjemme over bundholdet HTS, kan Ølstrup G&U rykke op i serie 1, hvis de vinder bare en af deres to sidste kampe.

Ølstrup: Man skal være der fra start, når Ølstrup G&U spiller på hjemmebane i serie 2.

For en uges tid siden scorede Ølstrup til 1-0 efter mindre end tre minutters spil mod Oksbøl. Mandag aften gik det endnu hurtigere, for dommeren fløjtede for mål allerede efter 46 sekunders spil, hvor Per Bak fik trampet en ripost i mål, efter Daniel Mogensen fik reddet et fint hovedstød på et hjørnespark fra Paw Bjørnkjær.

Så var scenen sat til endnu en Ølstrupsejr, og den kom til at lyde på 6-0.

6-0 var ikke for meget. Kampen igennem spillede et veloplagt Ølstrup-mandskab sig frem til en håndfuld pæne chancer mere. Omvendt tillod hjemmeholdet ikke bundholdet HTS at komme frem til noget, der bare lignede en pæn chance. Målmand Jakob Kamp havde i hvert fald ikke en eneste redning i hele kampen.

Og spændingen var hurtigt væk. Efter Per Bak ikke havde fået hovedet på et fint indlæg fra Niklas Jul, blev der øget til 2-0 minuttet senere. Et frispark fra Paw Bjørnkjær blev snittet ganske ganske lidt af Kasper T. Jensen, der med stor overbevisning påtog sig titlen som målscorer.

Daniel Mogensen fik to gode chancer på gennembrud, og Per Bak brændte fra højre side på målmanden, inden det blev 3-0. Igen var det en stikning, der gav en friløber i højre side. Niklas Jul var nådesløs, for han hamrede bolden højt i mål til 3-0 efter 40 minutters spil.

Også efter pausen kom der en hurtig scoring. Per Bak fik en friløber. I første omgang lobbede han på overliggeren, hvor efter Per Bak selv var hurtigst over riposten, som blev sendt i mål til 4-0.

Per Bak og Daniel Mogensen sendte friløbere forbi mål, inden Jeppe Christensen fint scorede på hovedstød efter frispark fra Paw Bjørnkjær. Daniel Mogensen fik endelig scoret, da han gjorde det til 6-0 på en dyb stikning.

Ølstrup var overlegne. Og det var imponerende at se, hvor hårdt der blev arbejdet gennem samtlige 90 minutter. Der var gode returløb, masser af løb for hinanden, og så blev der tacklet igennem, når det var nødvendigt. En præstation der var et tophold værdigt.

Og Ølstrup er tophold.

- Ja nu har vi to matchbolde. Enten skal vi vinde på lørdag ude mod Esbjerg IF 92, der ligger nummer to fire point efter os, eller også skal vi vinde i sidste runde over Grindsted, der ligger nummer tre fem point efter os. Vi har endnu ikke tabt, så det ser godt ud. Vi står solidt defensivt, og vi har kun lukket syv mål ind. Det giver bare en solid basis at arbejde ud fra, sagde Ølstrups træner Carsten Holm meget tilfreds.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-HTS 6-0

Mål: 1. minut: 1-0 ved Per Bak. 8. minut: 2-0 ved Kasper T. Jensen. 40. minut: 3-0 ved Niklas Jul. 48. minut: 4-0 ved Per Bak. 72. minut: 5-0 ved Jeppe Christensen. 81. minut: 6-0 ved Daniel Mogensen. Advarsler til Ølstrups Kristian Drest efter 22 minutter og Karsten Schmidt efter 70 minutter. Ølstrup skiftede Niklas Jul ud i pausen med Thomas Sand Christensen, efter 57 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Kristian Drest, og efter 64 minutter kom Emil Green på banen for Kasper T. Jensen.

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven