Annonce
Kultur

Nu går det løs: Kabelparken er klar til at finde Danmarks bedste wakeboardere

Jakob Sally er både med til at arrangere DM i wakeboard og stiller op i tre discipliner. DM finder sted fredag og lørdag. Foto: Mads Dalegaard
I løbet af fredag og lørdag vil der være masser af liv omkring Kabalparken i Hvide Sande, når der afholdes DM i wakeboard og wakeskate.
Annonce

Hvide Sande: Hvis du kommer forbi Kabelparken de næste par dage, er der god chance for, at du kommer til at opleve kunster på brættene ud over de sædvanlige. Turister på usikre ben er nemlig skiftet ud med den absolutte creme af landets wakeboardere, der skal dyste om danmarksmesterskaberne i forskellige klasser og discipliner fredag og lørdag.

- Vi er endt med omkring 52 startere. Det er okay, selvom vi gerne ville lidt højere op, fortæller Jakob Sally, der er næstformand i Hvide Sande Kabel Klub og selv stiller op i tre discipliner: Open men, features only og wakeskate.

Annonce

Med eller uden spænder

I open men dystes der både i lufttricks og tricks på ramperne i vandet. I features only dystes der kun i tricks på ramperne. I wakeskate har deltagerne ikke spændt fødderne fast på brættet, og det er derfor nogle anderledes tricks, der kan laves her.

Konkurrencerne er desuden opdelt i klasser efter køn og alder.

Annonce

Noget for gæsterne

I løbet af fredag og lørdag vil gæster foruden at lade sig imponere over trickene på vandet kunne opleve diverse surfermærker vise det nyeste udstyr frem, og man kan nyde mad og drikke i caféen.

Og så er Kabelparken ellers klar til at tage imod Danmarks bedste wakeboardere:

- Vi har fået lavet dommertårn, og alt papirarbejde er klar til at blive printet, så vi er klar til start, siger Jacob Sally.

Deltagerne øver torsdag aften. Fredag er der kvalifikationsheats, mens der lørdag er finaler. Både fredag og lørdag begynder programmet klokken 14, og gæster er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce