Annonce
Erhverv

Nu får erhvervsparken i Ringkøbing et lagerhotel

Investorerne i Ringkøbing-Skjern Erhvervspark tilbyder nu 99 bokse, hvor man kan opmagasinere sine ejendele.

RINGKØBING: Et nyt "hotel" med ikke færre end 99 "værelser" åbner snart i Ringkøbing-Skjern Erhvervspark.

Både "hotel" og "værelser" bør nok skrives i anførselstegn, for det er et meget specielt "hotel" og nogle meget specielle "værelser", det drejer sig om:

Et lagerhotel, indrettet i en bygning, der indtil for nylig fungerede som lager for Ølstrup Special Beton, en af de mange virksomheder, der har adresse i det tidligere Velfac-kompleks.

Det er kredsen af virksomheder bag erhvervsparken, der står bag det nye lagerhotel-kompleks, der har fået navnet "LejBox", fortæller Søren Bank Sørensen, direktør i ØSB.

- Vi skulle flytte lageret, og så talte vi om, hvad vi kunne bruge den ledige bygning til, fortæller han.

Bygningen er på 1450 kvadratmeter, og er nem tilgængelig fra Odinsvej med genbrugspladsen i Ringkøbing som nærmeste nabo.

- Vi konstaterede, at de lagerhoteller, der er i kommunen, er booket op, og så besluttede vi at etablere LejBox i bygningen, fordi vi tror på, at der er et behov, siger Søren Bank Sørensen.

Annonce
Fra på mandag står boksene klar til at tage mod lejere.

99 bokse

Bygningen er blevet gennemgribende renoveret hen over sommeren:

Der er blevet isoleret, hvor isoleringen manglede, og der er blevet lagt nye slidstærke epoxygulve.

Hos et firma i England har investorerne bag LejBox indkøbt de specielle bokse, der nu fylder gulvet i hallen; de er fra syv til 14 kvadratmeter store og kan både lejes af private og virksomheder.

Der er også ansat en pedel, nemlig Ejvind Kristensen, tidligere medejer ved RAF-Biler, som bliver manden, lejerne får kontakten med i det daglige.

- Det er første gang, jeg beskæftiger mig med noget, der ikke har med biler at gøre, så det bliver spændende, siger Ejvind Kristensen.

Søren Bank Sørensen understreger, at sikkerheden er i højsædet:

- Vi har videoovervågning af gangene, der er tyverialarmer og sprinkleranlæg, og kun lejerne kan lukke sig ind ved hjælp af kode eller nøglekort, siger han

LejBox åbner på mandag, men allerede nu kan man booke en boks på hjemmesiden lejbox.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce