Annonce
Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset

Eiving Tangen bliver tacklet, men han var stærk i første halvleg med fem scoringer. Foto: Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix)
Efter nederlag i den første DM-semifinale ude mod GOG skal Skjern vinde på søndag hjemme og derpå torsdag i næste uge i Gudme for at komme med i DM-finalen.

Gudme: Hvad skete der lige der?

Ja det kan Skjern Håndbold spørge sig selv om efter den første DM-semifinale mod GOG.

Skjern virkede til at være i kontrol. Fornem første halvleg med føring på fire mål og plus fem i første minut af anden halvleg. Alligevel endte det med forholdsvis klart nederlag på 28-25.

Første halvleg var næsten perfekt for Skjern Håndbold, og havde GOG ikke scoret tre-fire gange på kontraløb efter store Skjern-afbrændere på store chancer til stregspillerne Christoffer Cichosz og Bjarte Myrhol på indskiftede Frank Mikkelsen i GOGs mål, havde Skjern ført mere end 14-10 ved pausen.

Skjerns forsvar var lige nøjagtig så aggressivt og bevægeligt, som man skal være over for GOG. Det betød, hjemmeholdets skytter ikke spillede de store roller, de plejer at gøre. Skjern fik for det meste tacklet i tide på backpladserne, i centrum var det ikke meget plads, GOGs stregspillere fik, og der var kun en enkelt god scoring fra fløjen. Og når GOG fik afsluttet, så leverede Emil Nielsen mange redninger i en af de præstationer, han er så elsket for i Skjern Håndbold.

I angrebet blev der spillet med stor tålmodighed, og der blev spillet direkte, så snart muligheden var der. Fra start var det især Eivind Tangen, der kørte på med holdets første tre scoringer og fem i alt fem i de første 30 minutter.

I den anden side kom Thomas Mogensen til afslutning et par gange, og det samme gjorde Jesper Konradsson på midten. Og efter 23 minutter kom fløjene endelig med. Både René Rasmussen og Anders Eggert nåede at score inden pausen.

Skjern øgede til 15-10 ved Bjarte Myrhol. Emil Nielsen havde et par fine redninger, hvilket fik Skjern-tilhængerne til at hylde målmanden med sang og klapsalver.

Men et par muligheder for at øge blev ikke udnyttet, og så begyndte det at gå stærkt.

Skjern fik problemer med at score. Holdet kom ganske enkelt ikke frem til de gode chancer længere, og så skete det, der ikke måtte ske - GOG fik vild gang i kontrafasen. I løbet af ti minutter var forspringet væk ved stillingen 16-16.

Skjern fik slået bremsen lidt i. De var med til 20-20, men ti minutter før tid førte hjemmeholdet 25-21. Så var det nærmest afgjort.

Vestjyderne kom da tilbage på at være bagud med to mål, men det var som om, man ikke troede på tingene alligevel. GOGs kontrafase og bagspillerne havde overtaget, og alt i alt kunne man vel ikke indvende noget mod GOGs sejr.

Skjern skal vinde på søndag. Og de ved allerede, hvordan de skal gøre det. De skal bare spille 60 minutter, som de spillede de første 30 minutter i Gudme onsdag aften

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce