Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset

Eiving Tangen bliver tacklet, men han var stærk i første halvleg med fem scoringer. Foto: Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix)
Efter nederlag i den første DM-semifinale ude mod GOG skal Skjern vinde på søndag hjemme og derpå torsdag i næste uge i Gudme for at komme med i DM-finalen.

Gudme: Hvad skete der lige der?

Ja det kan Skjern Håndbold spørge sig selv om efter den første DM-semifinale mod GOG.

Skjern virkede til at være i kontrol. Fornem første halvleg med føring på fire mål og plus fem i første minut af anden halvleg. Alligevel endte det med forholdsvis klart nederlag på 28-25.

Første halvleg var næsten perfekt for Skjern Håndbold, og havde GOG ikke scoret tre-fire gange på kontraløb efter store Skjern-afbrændere på store chancer til stregspillerne Christoffer Cichosz og Bjarte Myrhol på indskiftede Frank Mikkelsen i GOGs mål, havde Skjern ført mere end 14-10 ved pausen.

Skjerns forsvar var lige nøjagtig så aggressivt og bevægeligt, som man skal være over for GOG. Det betød, hjemmeholdets skytter ikke spillede de store roller, de plejer at gøre. Skjern fik for det meste tacklet i tide på backpladserne, i centrum var det ikke meget plads, GOGs stregspillere fik, og der var kun en enkelt god scoring fra fløjen. Og når GOG fik afsluttet, så leverede Emil Nielsen mange redninger i en af de præstationer, han er så elsket for i Skjern Håndbold.

I angrebet blev der spillet med stor tålmodighed, og der blev spillet direkte, så snart muligheden var der. Fra start var det især Eivind Tangen, der kørte på med holdets første tre scoringer og fem i alt fem i de første 30 minutter.

I den anden side kom Thomas Mogensen til afslutning et par gange, og det samme gjorde Jesper Konradsson på midten. Og efter 23 minutter kom fløjene endelig med. Både René Rasmussen og Anders Eggert nåede at score inden pausen.

Skjern øgede til 15-10 ved Bjarte Myrhol. Emil Nielsen havde et par fine redninger, hvilket fik Skjern-tilhængerne til at hylde målmanden med sang og klapsalver.

Men et par muligheder for at øge blev ikke udnyttet, og så begyndte det at gå stærkt.

Skjern fik problemer med at score. Holdet kom ganske enkelt ikke frem til de gode chancer længere, og så skete det, der ikke måtte ske - GOG fik vild gang i kontrafasen. I løbet af ti minutter var forspringet væk ved stillingen 16-16.

Skjern fik slået bremsen lidt i. De var med til 20-20, men ti minutter før tid førte hjemmeholdet 25-21. Så var det nærmest afgjort.

Vestjyderne kom da tilbage på at være bagud med to mål, men det var som om, man ikke troede på tingene alligevel. GOGs kontrafase og bagspillerne havde overtaget, og alt i alt kunne man vel ikke indvende noget mod GOGs sejr.

Skjern skal vinde på søndag. Og de ved allerede, hvordan de skal gøre det. De skal bare spille 60 minutter, som de spillede de første 30 minutter i Gudme onsdag aften

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen