Annonce
Debat

Nu bliver Rute 15 forhåbentlig bredere

Læserbrev: For nylig præsenterede regeringen sin infrastrukturplan. For os i Ringkøbing-Skjern betyder det, at vi nu er et skridt nærmere første spadestik på et længe ventet anlægsprojekt – nemlig 2+1-udvidelsen af Rute 15 mellem Herning og Ringkøbing. Det er godt nyt,

Man kan tydeligt mærke, at trafikken er blevet mere tæt på Rute 15 de senere år. Både som følge af den tunge trafik fra landbrugs- og produktionssektoren, men også efter opførslen af mange nye sommerhuse ved Vestkysten samt etableringen af Lalandia i Søndervig. Det vidner om, at vi vækster – og det er jo godt nyt, og det er dejligt, at turisterne har stor interesse i vores landsdel. Men alt sammen har selvfølgelig også sin indvirkning på trafikken.

For Rute 15 fungerer som livsnerve mellem øst og vest. Mange pendlere og virksomheder har deres daglige kørsel på strækningen, og de er dybt afhængige af, at trafikken glider problemfrit. Det er desværre bare ikke realiteten i dag. Langsomme køretøjer sætter ofte en prop i trafikken og uden mulighed for at overhale, ja, så sætter det også en prop i væksten. For når nye borgere og virksomheder, skal finde et sted at bosætte sig, så spiller fremkommeligheden en stor rolle.

Annonce

Derfor glæder det mig enormt meget, at vi nu er et skridt nærmere en udvidelse af Rute 15 – det har vi efterspurgt længe. Det er afgørende for, at vores del af Danmark kan udvikle sig og tiltrække nye borgere og virksomheder i fremtiden.


Det er afgørende for, at vores del af Danmark kan udvikle sig og tiltrække nye borgere og virksomheder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce