Annonce
Erhverv

Nu åbner Restaurant Di Hao: Fra på onsdag er der atter liv i den kinesiske restaurant på Herningvej i Ringkøbing

Gong He Yan er manden, der kommer til at stå i spidsen for restaurant Di Hao. Foto Jørgen Kirk.
Nye ejere har overtaget Restaurant Orient; onsdag i næste uge åbner den igen under et nyt navn men efter samme koncept.

RINGKØBING: Den kinesiske restaurant på Herningvej genåbner under nyt navn og med nye ejere onsdag den 23. oktober klokken 17.00. Det sker under navnet Restaurant Di Hao.

- Di Hao betyder på kinesisk noget "kongeligt", fortæller medindehaver Lin Feng, der lover, at kunderne nok skal få en royal behandling i restauranten, der tidligere hed Restaurant Orient.

Hele den første uge til og med den 29. oktober giver Di Hao således 25 procent rabat på regningen til kunderne - og dem er der plads til mange af i restauranten, der kan rumme omkring 150 gæster på samme tid.

Det blive ikke Lin Feng, men derimod hendes svoger, Gong He Yan, der kommer til at stå for den daglige drift. Selv har hun travlt med de to restauranter, familien i forvejen driver i Varde og Grindsted.

- Lige nu har vi travlt med at gøre klar til åbningen. Det meste er på plads, men vi mangler endnu nogle småting, fortæller Lin Feng.

Hun kan forresten også godt bruge nogle flere hænder i restauranten.

- Vi har brug for både nogle uddannede tjenere og nogle ungarbejdere, så er man interesseret skal man endelig henvende sig, siger hun.

Annonce
Indvendig er der ikke lavet så meget om i restauranten, der stadig er dekoreret i klassisk kinesisk stil.

Den store buffet

Restaurant Di Hao satser først og fremmest på en stor buffet, der omfatter en kinesisk buffet med 15 retter, sushi, mongolsk barbecue, salatbar, isbar og kaffe og kage.

- Prisen for buffeten er 138 kroner pr. person fra søndag til torsdag og 158 kroner fra fredag til lørdag, siger Lin Feng.

Hun tilføjer, at man også har muligheden for at vælge retter fra menukortet.

- Desuden satser vi på at levere ud af huset til både store og små selskaber, og vi kan også tilbyde separate selskabslokaler her i restauranten, siger hun.

Restaurant Di Hao henvender sig ikke mindst til børnefamilier. Derfor er et lokale i tilknytning til selve restaurantlokalet blevet omdannet til et stort legerum med masser af legeredskaber.

Lin Feng håber, at ringkøbingenserne og turisterne i området vil tage godt imod Restaurant Di Hao, der har stået tom sommeren over, mens ejerskiftet har fundet sted.

Men fra på onsdag i næste uge er der altså atter masser af liv i restauranten.

Restaurant Di Hao satser i høj grad på børnefamilier; derfor er der et stort legerum.
Om en uge vil buffeten her nærmest flyde over med kage, kaffe og lignende.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Tarm

Udvalgsformand Trine Ørskov trækker i land: Kan ikke garantere overbygning i Tarm i fremtiden

Annonce