Annonce
Ringkøbing

Normal åbner sommerbutik i Ringkøbing

Normal har flere end 90 butikker rundt om i Danmark og 220 butikker på verdensplan. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Butikskæden, der er kendt for at sælge billige mærkevarer indenfor makeup, hårpleje og husholdningsartikler, åbner en række mini-butikker på populære sommerferielokationer rundt om i landet.
Annonce

Ringkøbing: "Vi vil ud i Sommer-Danmark," skriver butikskæden Normal i et jobopslag på sin hjemmeside.

Her søger forretningen, der slår sig på at sælge normale hverdagsting til lave priser, ansatte til en pop up-butik i Algade 18 i Ringkøbing.

I bygningen, der tidligere har lagt lokaler til Matas, vil der åbne en lille og simpel udgave af forretningen med sommervarer og favoritter fra Normal-kæden, står der i jobopslaget.

Butikken søger her medarbejdere, der kan arbejde fra uge 25 til 35, som løber fra den 15. juni til 30. august.

Det er ikke første gang, at Normal-kæden er blevet kædet sammen med Ringkøbing. I februar sidste år skrev Dagbladet, at lavprisforretningen var på udkig efter et lejemål i byen.

- Ringkøbing er en dejlig by, hvor der sker noget hele året. Vi synes, at byen er interessant, og vi kigger efter et lejemål, men vi har ikke fundet det rette endnu, sagde salgsdirektør Lars Simonsen i den forbindelse til Dagbladet.

Her fortalte han også, at en Normal-forretning optimalt set skal være omkring 300 kvadratmeter, og at lejemålet gerne må have adresse i en gågade.

Ifølge Bygnings- og Boligregistret, BBR, har ejendommen på Algade 18 et areal på 320 kvadratmeter.

Et nærmere kig på butikskædens jobopslag vidner om, at Normal åbner mini-butikker på en række populære sommerferielokationer rundt om i Danmark. Foruden i Ringkøbing søger kæden derfor ansatte i Faaborg, Henne Strand, Ebeltoft, Hornbæk, Nykøbing Sjælland, Nyborg, Skagen og Sæby.

De nærmeste Normal-forretninger ligger i dag i Holstebro, Esbjerg og Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce