Annonce
Hvide Sande

Noget for enhver smag: Hvide Sandes fødevarefest får 35 stande under tag

Det er ganske sikkert, at der kommer lækkerier fra havet på menuen, når Hvide Sande Foodfestival afholdes 12. og 13. oktober i auktionshallen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Holmsland Klit Turistforening er i fuld gang med at forberede Hvide Sande Foodfestival, der holdes 12. og 13. oktober i auktionshallen.

Hvide Sande: 35 stande under tag. Det er, hvad der rundt regnet bliver plads til, når auktionshallen i Hvide Sande 12. og 13. oktober danner rammen om en nyskabende fødevarefestival.

Hvide Sande Foodfestival har et underliggende tema, der signalerer 'smag vesterhavet', og denne smag har flere nuancer. Eksempelvis er der planer om at skabe en zone med 'smag i børnehøjde', hvor der vil blive budt på madeksperimenter og forskellige workshops.

Ligeledes bliver der opbygget et sceneområde, hvor det kommer til at handle om smag for sang og musik:

- Vi er blandt andet i gang med et samarbejde med Hvide Sande Skole, så vi håber på at høre lokale sangstemmer ved markedet, hedder det i et nyhedsbrev fra fødevarefestivalen.

Der er lige nu syv ledige stadepladser i auktionshallen, hvor der altså er udsigt til udsolgt. Men der er muligheder for at få skabe plads til flere, lyder meldingen i nyhedsbrevet fra Hvide Sande Foodfestival:

- Kommer der flere end 35, er alle selvfølgelig mere end velkomne. Det finder vi løsninger på.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce