Ringkøbing IF

Nikolaj Pape på kontrakt i Ringkøbing IF

Nikolaj Pape her i midten har lavet en kontrakt med Ringkøbing IF frem til sommeren 2020. Arkivfoto.Jørgen Kirk
Fredag morgen kunne Ringkøbing IF afsløre en ny aftale med forsvarsspilleren Nikolaj Pape frem til sommeren 2020, da klubben afviklede deres halvårlige orienteringsmøde for sponsorer og andre samarbejdspartnere.

Ringkøbing: En halvandet år lang kontrakt til Nikolaj Pape.

Det var den største nyhed, da Ringkøbing IF fredag morgen havde samlet sponsorer og andre til det halvårlige orienteringsmøde forud for fodboldsæsonen. Mødet blev som sædvanligt holdt på Hotel Fjordgården.

- Vi er rigtigt glade for, at en af vore bedste forsvarsspillere kan se sig selv i RIF frem til sommeren 2020, sagde sportschef Jens Nielsen.

20-årige Nikolaj Pape bor i Esbjerg, hvor han arbejder som lærervikar.

- Det er dejligt at have styr på den fodboldmæssige fremtid. RIF er en god klub at udvikle sig i. Og jeg føler, jeg er i gang med en god udvikling på et ungt hold, der også udvikler sig, fortalte Nikolaj Pape, der en gang imellem har lidt selskab på den lange tur fra Esbjerg til Ringkøbing, når han henter eller afleverer Gloire Rutikanga i Skjern.

Træner Nicolai Wael er glad for aftalen.

- Med en aftale på halvandet år er der sikret en smule kontinuitet i en trup, hvor der ofte er stor udskiftning. Pape er en vigtig del af vores fremtid. Han har alle forudsætninger for at blive god, for han er ung, stor, fysisk stærk og god mand mod mand, sagde Nicolai Wael.

Jens Nielsen glædede sig over det træningskoncept, RIF er ved at have udviklet. Der er et unikt konkurrencemiljø, og det fungerer fint med træning samtidig med seniorer og U19. 32-34 spillere i U19-afdelingen er en succes.

- Fokus i foråret er blandt andet på at få fire-fem spillere fra U19 gjort klar til at gå op i førsteholdstruppen til efteråret. Et par stykker har allerede snuset til det, da de var med på træningslejr i Tyrkiet. De unge spillere, vi har nu, er alle spillere, der gerne vil det her, fortalte Jens Nielsen.

Formand Finn Juhl glædede sig over den fine modtagelse, klubben havde fået hos sponsorerne, da man var rundt for at genforhandle aftaler.

- Vi har forlænget med hovedsponsor Ringkjøbing Landbobank i tre år, og vi har lavet flere længerevarende aftaler. Vi har mistet nogle få, men andre er kommet til. Og vi har flere ting i pipeline. Vi er også glade for, at samtlige hold fra U5 og op til 2. division nu spiller i samme dragt, lige som vi takket være sponsorer har kunnet give samtlige frivillige en jakke, fortalte Finn Juhl.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr